Φωτο 1

Περιγραφή

Αυτόματο κάλυμμα πισίνας με ιδιαίτερη αισθητική, προστατευτικό εσωτερικό και κινούμενο όπως το μοντέλο Acces, χρησιμοποιώντας οδηγούς από ανοξείδωτο χάλυβα.

Λευκό λακαρισμένο πλαίσιο από αλουμίνιο, το μπροστινό μέρος από πολυεστερικό πλέγμα, το οποίο χρησιμεύει για τον αερισμό του εσωτερικού χώρου και την πρόσβαση στα skimmers αν βρίσκονται από κάτω. Το εσωτερικό είναι εύκολα προσβάσιμο, γεγονός που διευκολύνει τον τακτικό καθαρισμό του. Το πλαίσιο παρέχεται με ρυθμιζόμενες πλάκες στερέωσης δαπέδου από ανοξείδωτο χάλυβα που εξασφαλίζουν τέλεια και απλή θέση στήριξης. Προαιρετικά μπορεί να είναι λακαρισμένο με εφέ ξύλου ή επένδυση με συνθετικό ξύλο.

Πληροί τον κανονισμό ασφαλείας NPF-308.

 

ΥΛΙΚΑ

  • Καλύμματα από υψηλής αντοχής PVC ή πολυκαρβονικά πηχάκια εξώθησης

 

ΧΡΩΜΑΤΑ

  • PVC SLAT: Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μπεζ, μπλε και γκρι.

 

  • ΜΟΝΩΣΗ: Αυτά τα καλύμματα ευνοούν τη θερμομόνωση και τη συγκράτηση των εξωτερικών ρύπων.
  • ΑΝΕΣΗ: με κινητήρες 24v περιορισμού μεταγωγής, αυτός ο τύπος καλύμματος είναι εντελώς αυτόματος.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Προαιρετικό σύστημα ασφαλείας για παιδιά. Ένα σετ ιμάντων ή γάντζων ασφαλίζει το μπροστινό μέρος για να αποτρέψει τα παιδιά κάτω των 5 ετών από το να βυθιστούν κατά λάθος στο νερό. Τα καλύμματα κυλίνδρων ράβδου πληρούν τον κανονισμό ασφαλείας NPF-380. Είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από το L.N.E.
  • ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ: Μπορείτε προαιρετικά να ζητήσετε ένα τηλεχειριστήριο για να μπορείτε να ελέγξετε πολλά καλύμματα σε μία εγκατάσταση.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Ηλεκτρικά Καλύμματα - IASO '