ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' ΦΩΤΟΒΙΟΔΙΕΡΓΕΣΗ '

BELLA-V

Φωτο 1

Περιγραφή

Ντουζ Φωτοδιέγερσης
Μια νέας γενιάς συσκευή φωτοβιοδιέγερσης προσώπου και σώματος ικανή να δώσει στο δέρμα νεανική και τονωμένη όψη. Το Bella V είναι ένα ντους εξοπλισμένο με 50 λάμπες ενεργοποίησης κολλαγόνου, με σχέδιο ανοιχτής γραμμής για συνεδρίες με απόλυτη άνεση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και συσκευή διάχυσης αρώματος με ειδικά αιθέρια, συστατικά που κάνουν τη συνεδρία ακόμα πιο ευχάριστη.

Η εύκολα προσβάσιμη κονσόλα υγρών κρυστάλλων με αντιανακλαστική οθόνη σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τις ροές του αέρα και να επιλέγετε συγκεκριμένα προγράμματα καθίσματος για θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας, αδυνατίσματος, τόνωσης, μαυρίσματος και φωτοβιοδιέγερσης.

Οι συνεδρίες φωτοβιοδιέγερσης χρησιμοποιούν φως 633 nm για να ξεκινήσει η σύνθεση κολλαγόνου, μια φυσική διαδικασία που διεγείρει την ανάπτυξη της κυτταρικής δραστηριότητας, ξεκινώντας τη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Στο Bella V είναι επίσης δυνατό να ενσωματωθεί το κιτ λάμπας UV 160W για να συνδυάσει τη φωτοβιοδιέγερση και το μαύρισμα.

 


Τεχνικές Προδιαγραφές:

  • 50 Σωλήνες Κολλαγόνου 160W
  • Συνολικοί Σωλήνες KW: 8 KW
  • Συνολική Απορρόφηση KW / A: 9 / 14,4 Ζεστός αέρας που αποβάλλεται στο Περιβάλλον: 1.200 m³ / h = 706 ft³ / m = 1572 ya³ / h
  • Βάρος του εξοπλισμού Βασικής Έκδοσης: Περίπου 340 KG (750 LB)
  • Τάση τροφοδοσίας: 400V ± 10%, 50 / 60Hz 3N ~ (230V ± 10%, 50 / 60Hz 3 ~ Διαθέσιμο Κατόπιν Αιτήματος)
     

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' ΦΩΤΟΒΙΟΔΙΕΡΓΕΣΗ '