ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Θερμαντικά Σώματα Saunum '

Saunum Professional

Φωτο 1

Περιγραφή

Saunum Professional

Ένα θερμαντικό σώμα σάουνας για μεγάλα σπίτια και δημόσιες σάουνες σπα

Το Saunum Professional είναι ένα μοναδικό θερμαντικό σώμα με συσκευή κλιματισμού με κομψά όμορφη εμφάνιση και εξαιρετικά μεγάλο πέτρινο καλάθι, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για μια βελτιωμένη εμπειρία σάουνας σε μεγαλύτερες αίθουσες σάουνας. Ο μεγάλος όγκος πέτρας και το πατενταρισμένο σύστημα ανάμιξης αέρα εξασφαλίζουν εξαιρετικό ατμό που είναι μαλακός και μακρύς και ομοιόμορφα κατανεμημένος σε όλο το ατμόλουτρο. Οι μπάλες αλατιού Ιμαλαΐων και τα μοντέρνα χαρακτηριστικά δημιουργούν μια χαλαρωτική εμπειρία σάουνας και σπα.

Κατασκευασμένο από βουρτσισμένο χάλυβα ή γνήσιο χαλκό, το Saunum Professional είναι ένα πραγματικό στολίδι τόσο στα σπίτια όσο και στις δημόσιες σάουνες. Με τη μονάδα ελέγχου Leil, είναι πολύ εύκολο να ελέγχετε το θερμαντικό σώμα και τη συσκευή κλιματισμού της σάουνας – μπορείτε να θερμάνετε τη σάουνα και να προσαρμόσετε το κλίμα με λίγα μόνο χτυπήματα απευθείας από την οθόνη αφής ή από την έξυπνη συσκευή σας.

Το Saunum Professional προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμού και μια χαλαρωτική λύση σπα στο σπίτι πέντε σε ένα. Με τη συσκευή Saunum, ο ατμός είναι πιο μαλακός και αναμιγνύεται με αέρα πλούσιο σε οξυγόνο που διευκολύνει την αναπνοή. Το νερό μπορεί να ρίχνεται πιο συχνά για να παράγει περισσότερο ατμό, κάνοντας τον αέρα της σάουνας πιο υγρό και εξασφαλίζοντας πιο έντονο ιδρώτα. Μετά τον ατμό, δεν εμφανίζεται πονοκέφαλος ή κόπωση στη σάουνα. Απολαύστε μια απαλή σάουνα ατμού, μια σάουνα εμπλουτισμένη με ιόντα αλατιού, μια σάουνα με υγρό ατμό, μια σάουνα με άρωμα.
 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Θερμαντικά Σώματα Saunum '