ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Θερμαντικά Σώματα Saunum '

Saunum Primary

Φωτο 1

Περιγραφή

Saurum Primary

Το Saunum Primary είναι ένα μοναδικό θερμαντικό σώμα με συσκευή κλιματισμού σάουνας που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει μια βελτιωμένη εμπειρία σάουνας σε διαμερίσματα και ιδιωτικές κατοικίες. Ο μεγάλος πέτρινος όγκος του Saunum Primary και το πατενταρισμένο σύστημα ανάμιξης αέρα εξασφαλίζει εξαιρετικό ατμό που είναι μαλακός και μακρύς και ομοιόμορφα κατανεμημένος σε όλο το δωμάτιο. Οι μπάλες αλατιού που προστίθενται στη συσκευή εμπλουτίζουν τον αέρα με ιόντα αλατιού Ιμαλαΐων, τα οποία έχουν θεραπευτική δράση στην αναπνευστική οδό και στο δέρμα. Το Saunum Primary προσφέρει τουλάχιστον πέντε λύσεις σάουνας, δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό σπα στη σάουνα σας.

Με τις συμπαγείς διαστάσεις και τον κλασικό διαχρονικό σχεδιασμό του, το Saunum Primary ταιριάζει σε κάθε σάουνα. Επιλέξτε είτε ένα μινιμαλιστικό κλειστό πέτρινο καλάθι είτε ένα ανοιχτό πέτρινο καλάθι, σε σκανδιναβικό μαύρο ή κομψό γκρι ανθρακί. Με τη μονάδα ελέγχου Leil, είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε το θερμαντικό σώμα και τη συσκευή κλιματισμού της σάουνας – μπορείτε να τη θερμάνετε και να προσαρμόστε το κλίμα με λίγα μόνο χτυπήματα απευθείας από την οθόνη αφής ή από την έξυπνη συσκευή σας.

Το Saunum Primary προσφέρει μια καινοτόμο εμπειρία ατμού που είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Ο πιο απαλός ατμός σε συνδυασμό με τον πιο μαλακό και πλούσιο σε οξυγόνο αέρα διευκολύνει την αναπνοή. Η λύση οικιακού σπα πέντε σε ένα σας επιτρέπει για να μετατρέψετε μια κλασική σάουνα ατμού σε μια σάουνα εμπλουτισμένη με ιόντα αλατιού, μια ήπια σάουνα ατμού και με άρωμα σάουνα.

 

Χαρακτηριστικά

  • Περιλαμβάνεται θερμοσίφωνας, κλιματιστική συσκευή, μπάλες αλατιού 7 τεμ
  • Πέτρινο καλάθι: ανοιχτό κλειστό
  • Επιλογή χρώματος: μαύρο, ανθρακί γκρι
  • Συσκευή για το κλίμα: 3 επίπεδα ταχύτητας, ρύθμιση εξαερισμού
  • Ύψος της συσκευής: ρυθμιζόμενο 1800–2400 mm
  • Βάθος και πλάτος της συσκευής: 324 mm x 460 mm
  • Βάρος: 40 κιλά

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Θερμαντικά Σώματα Saunum '