ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Θερμαντικά Σώματα Saunum '

Saunum Base

Φωτο 1

Περιγραφή

Sauna Base
Συσκευή κλιματισμού για σάουνα με μια ηλεκτρική ή ξύλινη θερμάστρα.

Η βάση Saunum λύνει τα κύρια προβλήματα της σύγχρονης σάουνας ατμού που χρησιμοποιεί κλασική καύση ξύλου ή ηλεκτρικό θερμαντήρα, όπως η διαστρωμάτωση θερμοκρασίας, ο σύντομος αλλά καυτός ατμός και η χαμηλή αναπνοή. Η συσκευή κλιματισμού σάουνας Saunum Base, που συμπληρώνει τη θερμάστρα, ταιριάζει σε κάθε σάουνα, εξασφαλίζοντας πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία με πιο απαλό και πιο ευάερο ατμό. Οι μπάλες αλατιού Ιμαλαΐων και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της συσκευής κάνουν κάθε σάουνα μια χαλαρωτική εμπειρία σπα. Οι συσκευές κλιματισμού σάουνας βάσης Saunum επιτρέπουν έναν ισορροπημένο ατμό σάουνας και είναι σχεδιασμένες με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και επιλογών εγκατάστασης. Τοποθετήστε τη συσκευή κλιματισμού στον τοίχο ή σε εσοχή ή ενσωματωμένη στον τοίχο. Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε τη συσκευή κλιματισμού με το διακόπτη αφής.

Το Saunum Base προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμού και μια χαλαρωτική λύση σπα. Με τη συσκευή Saunum, ο ατμός είναι πιο μαλακός και αναμιγνύεται με ψυχρότερο αέρα, γεγονός που διευκολύνει την αναπνοή. Το νερό μπορεί να ρίχνεται πιο συχνά για να παράγει περισσότερο ατμό, καθιστώντας τον αέρα της σάουνας πιο υγρό και εξασφαλίζοντας πιο έντονο ιδρώτα. Μετά τον ατμό, δεν εμφανίζεται πονοκέφαλος ή κόπωση. Απολαύστε μια σάουνα ατμού εμπλουτισμένη με ιόντα αλατιού και υγρό ατμό.


Πώς λειτουργεί η συσκευή κλιματισμού;

Το πατενταρισμένο σύστημα ανάμιξης αέρα της Saunum παγιδεύει τον καυτό ατμό, που ανεβαίνει κάτω από το οροφή του δωματίου της σάουνας, το αναμειγνύεται με ψυχρότερο αέρα στην επιφάνεια του δαπέδου, και κατευθύνει τον μαλακό ατμό ομοιόμορφα. Αυτό εξασφαλίζει πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία του ατμού, και ο εμπλουτισμένος με οξυγόνο ατμός καθιστά ευκολότερη την αναπνοή. Το νερό μπορεί να πεταχτεί πιο συχνά ώστε να παράγει περισσότερο ατμό, κάνοντας τη σάουνα αέρα πιο υγρή, και εξασφαλίζοντας πιο έντονο ιδρώτα.

Με πατενταρισμένη μέθοδο εμπλουτισμού του αέρα με ιόντα αλατιού: τα ιόντα άλατος από τις μπάλες αλατιού Ιμαλαΐων, που προστέθηκαν στη κλιματική συσκευή εκπέμπονται στον αέρα που κυκλοφορεί για να φτάσουν στο δέρμα και στην αναπνευστική οδό.

Μια ακόμα πιο χαλαρωτική εμπειρία σάουνας δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του συστήματος αρώματος, που αναμιγνύει αρώματα λαδιού σάουνας με τον ατμό. Είναι μια υγιής εναλλακτική λύση για το κάψιμο αρωματικού λαδιού σε πέτρες σόμπας.

 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Θερμαντικά Σώματα Saunum '