ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Συστήματα Κρυοθεραπείας '

CRYO Glacier

Φωτο 1

Περιγραφή

CRYO Glacier

Το CRYO Glacier έχει σχεδιαστεί για τοποθεσίες με υψηλό κύκλο εργασιών. Δεδομένου ότι είναι πλήρως ηλεκτρικό, δεν περιλαμβάνει κρυογονικά αέρια, δεν είναι μόνο ασφαλές αλλά και εξαιρετικά αποτελεσματικό. Είναι γεμάτο με καθαρό, αναπνεύσιμο αέρα και αναπτύσσει θερμοκρασίες έως και -140°C. Αυτή η συσκευή θα ωφελήσει πολύ τους πελάτες, την ευημερία και την απώλεια βάρους καθώς και την ψυχική υγεία παρέχοντας τεράστια έκρηξη ενδορφίνες μετά από κάθε συνεδρία. Είναι η πιο προηγμένη και περιζήτητη συσκευή για κρυοθεραπεία.
 

Χαρακτηριστικά :

  • Rapid Cooling Time: Το μόνο πλήρως ηλεκτρικό κρυοθάλαμος ικανός να ψύχεται στους 140°C/-220°F σε περίπου 90 λεπτά.
  • Εύκολη Επικοινωνία: Αμφίδρομη επικοινωνία που διασφαλίζει ότι οι πελάτες μπορούν να μιλήσουν με τους χειριστές ενώ βρίσκονται μέσα στον κρυοθάλαμο.
  • Natural Cold Air Cascading System: Το πάνω μέρος τοποθετείται για να εξασφαλίζει τη ροή κρύου αέρα από την κορυφή στο κάτω μέρος του θαλάμου προκαλώντας την κυκλοφορία φυσικού αέρα με θερμοκρασια κρυοθεραπείας: -140°C/220°F.
  • Ιδιωτική λειτουργία: Ένα λειτουργικό θερμαινόμενο παράθυρο με οθόνη LCD Matrix, επιτρέπει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέξουν τη διαφάνεια ή να αποκλείσουν την ορατότητα στο παράθυρο, προσφέροντάς τους απόλυτης ιδιωτικότητα ενώ βρίσκονται εντός του θαλάμου.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Συστήματα Κρυοθεραπείας '