ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Συστήματα Κρυοθεραπείας '

CRYO Wave

Φωτο 1

Περιγραφή

CRYO Wave
Αυτό το μηχάνημα είναι το καλύτερο για αδυνάτισμα, περίγραμμα σώματος, μείωση κυτταρίτιδας, αντιγήρανση και αναζωογόνηση χάρη στον συνδυασμό θερμών και ψυχρών θεραπευτικών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένου του θερμικού σοκ, της κρυολιπόλυσης και της θεραπείας LED. Το CryoWave χρησιμοποιεί την αιχμή της τεχνολογίας και είναι το πιο προηγμένο μηχάνημα που χρησιμοποιείται στην κρυοθεραπεία.

Χαρακτηριστικά:

  • Θεραπεία Θερμικού Σοκ: Μια θεραπεία που προσφέρει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα. H εφαρμογή κρύου και θερμού στην επιφάνεια του δέρματος έχει πολλάπλά οφέλη με θερμοκρασίες από -6°C έως +40°C. Ιδανικό για περίγραμμα σώματος, τόνωση, αντιγήρανση και αναμόρφωση. Η ψύξη προκαλεί την κρυστάλλωση των λιποκυττάρων που ως συνέπεια διασπώνται κατά τη διαδικασία και απομακρύνονται φυσικά από το σώμα. Τώρα τα κρυσταλλωμένα λιποκύτταρα μετακινούνται σε βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού, με περαιτέρω ψύξη άλλων λιποκυττάρων. Ο μεταβολισμός επιταχύνεται από τα κύτταρα και η θέρμανση διευκολύνει την πλήρη απομάκρυνση του κρυσταλλωμένου λίπους.
  • Υψηλή φορητότητα: Εξοπλισμένο με τροχούς, η συσκευή είναι πλήρως κινητή και φορητή.
  • Δακτύλιος φωτός LED: Αλλάζει τα χρώματα που υποδεικνύουν τη φάση επεξεργασίας και είναι επίσης προσαρμόσιμο ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Συστήματα Κρυοθεραπείας '