ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Συστήματα Κρυοθεραπείας '

CRYO Penguin

Φωτο 1

Περιγραφή

CRYO Penguin

Το CRYO Penguin είναι ένα κινητό μηχάνημα κρυοθεραπείας κατασκευασμένο για αποτελεσματικές τοπικές διαδικασίες κρυοθεραπείας. Τα προκαθορισμένα προγράμματα σας επιτρέπουν επιλέξτε στοχευμένα συγκεκριμένα θέματα και να εκθέσετε μέρη του σώματος σε χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας. Ενσωματωμένοι μηχανισμοί ασφαλείας είναι βασικά χαρακτηριστικά και περιλαμβάνουν ακριβές πυρόμετρο που δείχνει την επιθυμητή θερμοκρασία δέρματος και διπλό δείκτης λέιζερ που παρέχει τέλειο έλεγχο απόστασης. Το CryoPenguin διεγείρει την αναπαραγωγή των κυττάρων και την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει την ευημερία καθώς και την υγεία των πελατών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών, ελαχιστοποίηση των σημαδιών γήρανσης ή βελτίωση της συνολικής κατάστασης του δέρματος.

Χαρακτηριστικά:

  • Τοπική Κρυοθεραπεία: Μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία στοχεύει περιοχές του σώματος με χαμηλές θερμοκρασίες που προκαλούν μια σειρά από εξαιρετικά αποτελέσματα αποκατάστασης και ευεξίας. Σε θερμοκρασίες -162°C εφαρμόζεται υγρό άζωτο σε 5-10 λεπτά διαστήματα που βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και στην επιτάχυνση της αναγέννησης.
  • Έξυπνα σχεδιασμένο: Το CRYO Penguin έχει σχεδιαστεί για εύκολη χρήση με εργονομική λαβή - ακροφύσιο και η δεξαμενή στεγάζεται σε ένα ελκυστικό δοχείο.
  • Διαχείριση πόνου και αποκατάσταση τραυματισμών: Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τοπική κρυοθεραπεία που ανακουφίζει τον πόνο, τη φλεγμονή και επιταχύνει την ανάρρωση από τραυματισμούς μέσω του κρυογονικού ψυχρού αέρα που διεισδύει βαθύτερα στα στρώματα των ιστών και ενισχύει την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.
  • Εύκολο στην μεταφορά: Η κινητή συσκευή κρυοθεραπείας δεν είναι μόνο εξοπλισμένη με τροχούς που εξασφαλίζουν εύκολη μεταφορά, αλλά είναι επίσης συμπαγής σε μέγεθος.
  • Εύκολο στη λειτουργία: Διαθέτει αυτόματη -balancer και τα προκαθορισμένα πρωτόκολλα βαθμονομημένα για διάφορα μέρη του σώματος, κάνει τη δουλειά να είναι εύκολη για τον χειριστή. Τα πρωτόκολλα διαφέρουν μεταξύ τους.
  • Θεραπείες ομορφιάς: Θεραπείες ομορφιάς όπως η °CRYO Facials ή η θεραπεία μείωσης κυτταρίτιδας χρησιμοποιούν τοπική τεχνολογία κρυοθεραπείας. Οι περιποιήσεις προσώπου αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και αφήνουν το δέρμα ορατά πιο λείο με νεανική λάμψη.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Συστήματα Κρυοθεραπείας '