ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Ποδήλατα Υδροθεραπείας '

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - AQUACABIN

Φωτο 1

Περιγραφή

Aquacabin
Το aquacabin επιτρέπει την άσκηση του Aqua Fitness σε μία μόνο καμπίνα στο δικό σας μέρος. Ο σωλήνας χωρίζεται σε 2 ζώνες: Χαλάρωση και Προπόνηση. Η ζώνη εκπαίδευσης δημιουργείται για προπόνηση με ποδήλατο ή διάδρομο με τη βοήθεια 6 δυνατών jets νερού. Η ζώνη χαλάρωσης είναι ένα άνετο καθιστικό εξοπλισμένο με συνολικά 12 πίδακες νερού και αέρα για μυϊκή χαλάρωση. Το aquacabin συνιστάται από τους φυσιοθεραπευτές ως ασφαλής και αποτελεσματική προπόνηση σε παχυσαρκία, μειωμένη κινητικότητα (μετά τον τραυματισμό οστών και αρθρώσεων) και ως μέρος της διαδικασίας αποκατάστασης. Με το aquacabin δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι μόνο με την άσκηση με ποδήλατο. Το προϊόν μπορεί να εξοπλιστεί σε AquaBike ή AquaTreadmill.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Χαμηλή επίδραση στις αρθρώσεις: Οι υποβρύχιες ασκήσεις αποδεδειγμένα έχουν μικρότερη επίδραση στις αρθρώσεις και συνιστώνται για άτομα με μυϊκό πόνο.
  • Αυξημένη επούλωση και ενίσχυση των τραυματισμένων ιστών: Ο συνδυασμός χαλαρωτικού νερού και άσκησης σε υδρόβιο εξοπλισμό μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των τραυματισμένων ιστών.
  • Μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης: Πρόσφατη μελέτη επιβεβαίωσε ότι οι ασκήσεις στο νερό είναι πιο αποτελεσματικές από τις επίγειες ασκήσεις για την μείωση της αρτηριακής πίεσης.
     

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Ποδήλατα Υδροθεραπείας '