ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Τοπικό Μασάζ '

RollFOX

Φωτο 1

Περιγραφή

Rollfox


Το rollFOX είναι το τελευταίο μας προϊόν που προσφέρει έντονο λεμφικό μασάζ με ξύλινα κάγκελα και τη βοήθεια υπέρυθρου φωτός. Υπέρυθρο IR διεισδύει στο δέρμα σε βάθος, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και την καύση λίπους.
Το μασάζ με ξύλινα κάγκελα βασίζεται στο λεμφικό μασάζ το οποίο επιτρέπει τη μείωση της κυτταρίτιδας και την καύση του περιττού λίπους. Αυτό το μοντέλο είναι η πιο πρόσφατη έκδοση εξοπλισμένη με τροποποιημένο τύμπανο για καλύτερα αποτελέσματα, νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης και μοντέρνος σχεδιασμός laminate. Τα πλαϊνά σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα οφέλη της χρωματοθεραπείας. Ο πίνακας αφής 7 ιντσών επιτρέπει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών, την ενημέρωση λογισμικού και την εμφάνιση θέσεων στην οθόνη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η ασφάλεια του χρήστη διασφαλίζεται από ένα σύγχρονο σύστημα που βασίζεται σε λέιζερ. Αν υπάρχει εμπόδιο και ανιχνευθεί, σταματά αμέσως το τύμπανο μέχρι ο χρήστης να επιβεβαιώσει την αφαίρεσή του.

Το πιο αξιόπιστο αυτόματο σύστημα ασφάλειας για την ασφάλεια των χρηστών. Η ανίχνευση εμποδίων σταματάει αμέσως το τύμπανο. Μικρότερο τύμπανο που φέρνει πολύ περισσότερες έντονες επιδράσεις από οποιοδήποτε άλλο προϊόν διαθέσιμο στην αγορά. Το γεγονός οτι είναι υπέρυθρο βοηθά στη βελτίωση της κατάστασης του καρδιαγγειακού συστήματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό και την διαδικασία αναγέννησης.
 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Τοπικό Μασάζ '