ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Κρυο-Σάουνα '

CRYO Arctic

Φωτο 1

Περιγραφή

CRYO Arctic

Το CRYO Arctic είναι ο ασφαλέστερος κρυοθάλαμος που χρησιμοποιεί υγρό άζωτο στην αγορά χάρη στην τεχνολογία ανταλλαγής θερμότητας
.Ο χρήστης εκτίθεται σε ασφαλή, αναπνεύσιμο αέρα και δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με κρυογονικά αέρια. Φτάνοντας θερμοκρασίες -140°C / -220°F, το CRYO Arctic είναι το μόνο μηχάνημα που μετρά με ακρίβεια τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κρυοθάλαμου για να παρέχει την πιο αποτελεσματική θεραπεία και το μοναδικό μηχάνημα που είναι εγκεκριμένο από το TGA. Τα οφέλη της κρυοθεραπείας για ολόκληρο το σώμα περιλαμβάνουν τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, την επιτάχυνση της διαδικασίας αδυνατίσματος και τη σημαντική βελτίωση τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας.
 

Χαρακτηριστικά:

  • Ταχύτερος χρόνος ψύξης: Ο θάλαμος μας χρειάζεται μόνο 3 λεπτά για να επιτευχθεί η απαιτούμενη θερμοκρασία για την θεραπευτική αγωγή.
  • Ευρύχωρο: Το CRYO Arctic είναι πιο άνετο. Οι πελάτες απολαμβάνουν περισσότερο χώρο για να μετακινηθούν μέσα στο θάλαμο χωρίς να νιώθουν κλεισμένοι μέσα.
  • Ευέλικτο παράθυρο: Είναι δυνατή η προσαρμογή του μεγέθους του παραθύρου που επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν μεταξύ μερικής και ολικής θεραπείας σώματος.
  • Ασφαλέστερη κρυοθεραπεία: 100% αναπνεύσιμος κρύος αέρας σε ολόκληρο το θάλαμο, οι χρήστες μας δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με επικίνδυνους ατμούς αζώτου.
  • Premium Sound-System: Χαλαρώστε με ένα αγαπημένο τραγούδι ενώ εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε επικοινωνία με τον χειριστή.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Κρυο-Σάουνα '