ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Aquavia Spas (Ισπανία) '

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ AQUAVIA SPA

Φωτο 1

Περιγραφή

Η φωτεινή λωρίδα που αλλάζει τα πάντα

Το Pure Line Lighting αλλάζει την εμφάνιση του υδρομασάζ, και μαζί του, την αισθητική του συνόλου στο χώρο στον οποίο είναι εγκατεστημένο. Είναι ένα πολυχρωμικό σύστημα φωτισμού LED κατά μήκος της εξωτερικής λωρίδας μερικά από τα υδρομασάζ στις σειρές Exclusive και Premium. Ο φωτισμός αυτής της λωρίδας γύρω από το ντουλάπι του υδρομασάζ έχει το ίδιο χρώμα με το Color Sense σύστημα χρωματοθεραπείας. Με άλλα λόγια, το Pure Line Lighting ενισχύει τη χαλαρωτική δύναμη της χρωματοθεραπείας πλημμυρίζοντας όλο το χώρο με χρώμα και δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα. Η λειτουργία Pure Line Lighting βελτιώνει επίσης την εμφάνιση του εσωτερικού ή του εξωτερικού χώρου όπου είναι εγκατεστημένο το υδρομασάζ. Ανυψώνει τη μπανιέρα υδρομασάζ και την κάνει πρωταρχικό και ουσιαστικό στοιχείο του χώρου.

Οι αξίες μας

  • Ποιότητα: Δεν εστιάζει αποκλειστικά στο τελικό προϊόν αλλά σε καθένα από τα στοιχεία των διαδικασιώνσχεδιασμού, παραγωγής, διανομής και μετά την πώληση.
  • Καινοτομία: Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης βελτιώνει συνεχώς τη μεγάλη γκάμα υδρομασάζ με καινοτομίες που στοχεύουν στη βελτίωση του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας του προϊόντος, διατηρώντας μια σαφή εστίαση στην εμπειρία χρήστη και την αποτελεσματικότητα των μονάδων.
  • Σχεδιασμός: Κατανοούμε ότι ο σχεδιασμός είναι ο τέλειος συνδυασμός τέχνης και μηχανικής, πάντα με απώτερο στόχο την εμπειρία χρήστη. Κατά το σχεδιασμό ενός υδρομασάζ, εφαρμόζουμε τα συμπεράσματα των μελετών αισθητικής με βάση τις τρέχουσες τάσεις για να επιλέξουμε σχήματα και χρώματα και να τα συνδυάσουμε με υλικά κορυφαίας ποιότητας.
  • Ενσυναίσθηση: H ικανότητα να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση των ανθρώπων που θα χρησιμοποιήσουν τα υδρομασάζ μας, είναι η κινητήρια δύναμη στη συνεχή καινοτομία των προϊόντων μας, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους, στην ανάπτυξη υπεύθυνων στρατηγικών πωλήσεων και στη παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση.
  • Αποκλειστικότητα: Η ευελιξία στον σχεδιασμό και την παραγωγή μας επιτρέπουν να δημιουργούμε hot μπανιέρες πλήρως προσαρμοσμένες σε κάθε πελάτη και σε κάθε μεμονωμένη παραγγελία. Κάθε υδρομασάζ και μπάνιο Aquavia είναι μοναδικό γιατί, για εμάς, το καθένα ο πελάτης είναι μοναδικός.

Ένα μασάζ σχεδιασμένο για κάθε σημείο του σώματος

Κάθε μία από τις θέσεις στα υδρομασάζ Aquavia Spa έχει σχεδιαστεί τέλεια για το σώμα σας, έτσι ώστε κάθε πίδακας να ασκεί την τέλεια πίεση στο δεξιό μυ, δίνοντάς σας ένα άνετο και υγιεινό χαλαρωτικό μασάζ.Υπάρχουν διάφοροι τύποι τζετ μασαζ, καθένας από τους οποίους έχει τα δικά του οφέλη. Κάθε ένας από τα πίδακες που είναι εγκατεστημένοι στα υδρομασάζ Aquavia Spa και το swimspas έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Το ίδιο ισχύει και για τα σημεία μασάζ, τα οποία έχουν μελετηθεί σχολαστικά για να προσφέρουν απίστευτη αίσθηση χαλάρωσης και τις πιο αποκλειστικές θεραπείες.

Το ντουλάπι υδρομασάζ χωρίς ορατές βίδες

Το Woodermax είναι ένα κομψό και αποκλειστικό ντουλάπι υδρομασάζ από την Aquavia Spa, με σύστημα κουμπώματος με λωρίδες που εξαλείφει εντελώς τις βίδες και προσδίδει μοναδική αισθητική. Το φινίρισμα του ντουλαπιού Woodermax του δίνει μεγάλη προστιθέμενη αξία. Σχεδιάστηκε επίσης από τους μηχανικούς μας ώστε να είναι πολύ εύκολο και πρακτικό για ένα άτομο να χωράει και να αφαιρεί τη καθέ πλευρά του υδρομασάζ και να έχει πρόσβαση σε αυτό για συντήρηση. Το ντουλάπι αποτελείται από ένα υψηλό πάνελ laminate πίεσης (HPL), εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες συνθήκες. Το αποτέλεσμα: άψογη αισθητική, απίστευτη ποιότητα και ασυναγώνιστη πρακτικότητα.

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Aquavia Spas (Ισπανία) '