Φωτο 1

Περιγραφή

Οι αξίες μας

  • Μοντέρνος, αποκλειστικός και καθαρός σχεδιασμός
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς απώλεια ποιότητας
  • Υγιεινή, λεία και μη πορώδης επιφάνεια με αντιβακτηριδιακή δράση
  • Υψηλή μηχανική και θερμική αντοχή
  • Εύκολη συντήρηση και λειτουργία χαμηλού κόστους
  • Eco

Οι υψηλής ποιότητας πισίνες από ανοξείδωτο χάλυβα γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στη μοντέρνα, διαχρονική εμφάνιση του υλικού και στην απλή του κομψότητα, αλλά και χάρη στις μοναδικές ιδιότητες του ανοξείδωτου χάλυβα, όπως η αντοχή στον παγετό, τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία. Η λεία επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχει επίσης τέλειες συνθήκες για βέλτιστη υγιεινή ενώ ελαχιστοποιεί τη συντήρηση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του όμως είναι η διάρκεια ζωής του.

Πισίνα DIAMANT INOXline: Οι μοναδικές καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής μας εξασφαλίζουν πολύ ακριβή, γρήγορη κατασκευή. Μια απόλυτη καινοτομία στην αγορά είναι η πισίνα Diamant Inoxline, η οποία διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά στον κόσμο των πισινών από ανοξείδωτο χάλυβα.

Χαρακτηριστικά

  • Τοίχοι εξ ολοκλήρου συγκόλλησης: Η πισίνα INOXline παρουσιάζει περήφανα τοίχους που είναι εξ ολοκλήρου χωρίς συγκόλληση σε μήκος 910 cm. Αυτό το ασυναγώνιστο χαρακτηριστικό εξασφαλίζει τέλεια ίσια τοιχώματα και εξαλείφει τον κίνδυνο διάβρωσης. Η εμφάνισή του είναι αψεγάδιαστη, χωρίς αντιαισθητικές συγκολλήσεις σε όλο το μήκος της πισίνας.
  • Χρήση εξαιρετικά προηγμένων τεχνολογιών: Μόνο οι πισίνες Diamant INOXline συγκολλούνται σε μια υπερσύγχρονη ρομποτική γραμμή, που τους εγγυάται τη μοναδική ποιότητα και αισθητική των συγκολλήσεων τους.Οι δικές μας είναι οι μόνες πισίνες στην αγορά που κατασκευάζονται με αυτήν την επαναστατική τεχνολογία. Η ποιότητα των δομικών συγκολλήσεων δεν εξαρτάται από ανθρώπινους παράγοντες και πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Άλλες συγκεκριμένες συγκολλήσεις γίνονται από άρτια εκπαιδευμένους συγκολλητές, οι οποίοι στη συνέχεια πραγματοποιούν όλους τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους.
  • Έτοιμες πισίνες - γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση: Παραδίδουμε την πισίνα πλήρως τελειωμένη και σε ένα συμπαγές κομμάτι απευθείας στον χώρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συντομεύσουμε το χρόνο εγκατάστασης και να μειώσουμε το σχετικό κόστος.Οι πισίνες από ανοξείδωτο χάλυβα προκατασκευασμένες στο δάπεδο του εργοστασίου οδηγούν σε λιγότερα συντρίμμια, θόρυβο και κίνηση στα πόδια στον πραγματικό χώρο εγκατάστασης. Τα έργα μπορούν να εγκατασταθούν σε λιγότερο χρόνο και μπορούν να είναι έτοιμα για πλήρωση με νερό μέσα σε λίγες ώρες από την εγκατάσταση. Η στεγανοποίηση, η παθητικοποίηση και η μόνωση πραγματοποιούνται στο εργοστάσιο.
  • Ενισχυμένοι Τοίχοι: Τα τοιχώματα της πισίνας είναι ενισχυμένα με δύο οριζόντιες πτυχώσεις για να εξασφαλίσουν την υψηλότερη δυνατή σταθερότητα και αντοχή ολόκληρης της κατασκευής.
  • Ενσωματωμένη μόνωση και ενίσχυση: Οι τοίχοι και το δάπεδο της πισίνας παραδίδονται στο χώρο εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της μόνωσης και της ενίσχυσης. Η μόνωση στον τοίχο της πισίνας έχει πάχος από 2 έως 5 cm. στο κάτω μέρος είναι 2 ή 10 cm σύμφωνα με την τυπολογία του πυθμένα της πισίνας.
  • Σκάλα με Αντιολισθητική Επιφάνεια: Οι σκάλες έχουν αισθητικό υπερυψωμένο τετράγωνο σχέδιο, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή χρήση χωρίς τον κίνδυνο ολίσθησης.
  • Στοιχεία Ανοξείδωτου Χάλυβα: Οι πισίνες INOXline είναι εξοπλισμένες με εξαρτήματα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα από κύριους κατασκευαστές. Τα εξαρτήματα συγκολλούνται απευθείας στις πλάκες του σώματος της πισίνας, χωρίς τη χρήση βιδών ή στεγανοποιήσεων. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι η ελαχιστοποίηση του κινδύνου οποιασδήποτε μελλοντικής διαρροής.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Πισίνες Ανοξείδωτες Diamant- Τσεχίας '