Φωτο 1

Περιγραφή

Οι Compass Ceramίc Pools είναι η πληρέστερη κατασκευαστή έτοιμης κεραμικής-συνθετικής πισίνας. Έίναι μια χυτή monoblock πολυστρωματική κατασκευή υψηλής αντοχής. Η αντοχή τους οφείλεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία αυλού και άνθρακα.

  • Επικάλυψη με Τζελ και Χρώμα: Η επικάλυψη με τζελ είναι το κορυφαίο προστατευτικό στρώμα πισίνας, εξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και την μηχανική καταπόνηση. Διατηρεί την ποιότητα του χρώματος ακόμα και μετά από πολλά χρόνια
  • Κλειστή ράβδος ( Closed Beam Technology ): Η κλειστή ράβδος, που τυλίγεται γύρω από ολόκληρη την περίμετρο της πισίνας, εξασφαλίζει υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ διατηρεί την απαραίτητη ευκαμψία της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κατά την μεταφορά και εγκατάσταση της πισίνας. Η πισίνα με κλειστή ράβδο διατηρεί άριστα το σχήμα της.
  • Βάση από Vίnylester: Το πρώτο αδιάβροχο φράγμα που αποτελείται από ρητίνη Vίnylester εφαρμόζεται πάνω από την επίστρωση με τζελ και εμποδίζει τη διαδικασία όσμωσης.
  • Ενίσχυση με ξυλεία ΒALSA: Μέρος του εξωτερικού στρώματος, πριν την εξωτερική επικάλυΨη, είναι η ενίσχυση με ξύλο Balsa. Το ξύλο Β& είναι πολύ ελαφρύ και χρησιμοποιείται, για παράδειγμα, για την κατασκευή μοντέλου αεροσκάφους. Χάρη στο επαρκές πάχος του και την στρατηγική του θέση κατά μήκος των τειχών της πισίνας, ενισχύεται η δομή και η αντοχή του σκελετού
  • Vίnylester ενισχυμένο με ίνες γυαλιού: Το δεύτερο αδιάβροχο φράγμα παρέχει μέγιστη ευελιξία και αντοχή ατην πισίνα. Αυτή η στρώση είναι ενισχυμένη με ίνες γυαλιού.
  • Πλάκες με ίνες γυαλιού (fiberglass): Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες με ίνες γυαλιού και κολλημένες με ισχυρό συνδετικό υλικό. Μπορούν εύκολα να κάμπτονται και να ενισχύουν τις περιοχές της πισίνας που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή — δηλαδή τις πτυχώσεις και τις σκάλες.
  • Κεραμικό στρώμα: Το τρίτο και κύριο αδιάβροχο φράγμα αναπτύχθηκε στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Η κεραμική επικάλυψη σχεδιάστηκε αρχικά για τα έργα της NASA, όπου όλα τα υλικά ελέγχονται ως προς την πυκνότητα και την ανθεκτικότητά τους σε συνθήκες εξαιρετικής καταπόνησης. Οι πισίνες Compass μπορούν επομένως να εγγυηθούν 100% προστασία από την όσμωση.
  • Στρώμα πολυεστέρα : Το στρώμα πολυεστέρα, που εφαρμόζεται πάνω από το κεραμικό στρώμα, είναι το κύριο συστατικό ολόκληρης της σύνθετης πισίνας. Μετά την σκλήρυνση αυτού του στρώματος, η πισίνα αποκτά πολύ καλά μηχανικά χαρακτηριστικά.
  • Πλάκες με ίνες άνθρακα: Ο άνθρακας είναι ελαφρύς και πολύ ισχυρός. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείτε στα σημεία της πισίνας που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για ενίσχυση και ανθεκτικότητα.
  • Εξωτερική επικάλυψη: Τελική εξωτερική επίστρωση με fίberglass και επικάλυψη

 

Οι πισίνες με κεραμικά πυρήνα, ενισχύσεις άνθρακα και όλα τα συνθετικά τους στρώματα μπορούν υα εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα σε λίγες μέρες χωρίς βάση από τσιμέντο. Είναι ένα τυποποιημένο βιομηχανικό προϊόν, που συνοδεύεται από τα κατάλληλα πιστοποιητικά ΟΕ, για νόμιμη διάθεση στην Ελληνική και Ευρωπάίκή αγορά. Η πισίνα Compass, έχει υποστεί τις απαραίτητες δοκιμές αντοχής σε κρούση και πιέσεις και επισυνάπτουμε σχετική βεβαίωση της κατασκευάστριας εταιρείας Compass. 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ