ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Χλωριωτές άλατος - BSV '

EVo Mg Μαγνήσιο - BSV

Φωτο 1

Περιγραφή

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της σχέσης μας με το περιβάλλον. Η δέσμευση αυτή εκτείνεται σε ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, συσκευασία, διοικητική λειτουργία και τρόπο σκέψης. Αυτή τη στιγμή η BSV αποτελεί μια κάθετη μονάδα παραγωγής ηλεκτρονικού εξοπλισμού εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη στην Ισπανία.

MG  Μαγνήσιο

Συστατικό της θάλασσας, του ανθρώπινου σώματος αλλά και των ζωντανών ιστών (ως απαραίτητο συστατικό της χλωροφύλλης).  Το μαγνήσιο αποτελεί βασικό μεταλλικό στοιχείο που συνεισφέρει στην ελαστικότητα των οστών ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί περισσότερα από 300 ένζυμα στο ανθρώπινο σώμα.   Αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες θέλει να εκμεταλλευτεί ο ισπανικός οίκος και ταυτόχρονα να δημιουργήσει ένα stand-alone σύστημα απολύμανσης

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Οι χαλαρωτικές ιδιότητες του νερού εμπλουτισμένο με μαγνήσιο είναι γνωστές και διαδεδομένες.   Συγκεκριμένα γνωρίζουμε ότι το μαγνήσιο καταπραΰνει τον πόνο,  είναι ευεργετικό για το δέρμα,  μυοχαλαρωτικό και αντιαλλεργικό. Αντίθετα, η έλλειψή του προκαλεί πονοκεφάλους, stress και έντονη πνευματική κόπωση.   Ταυτόχρονα ο χρήστης απολαμβάνει κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από χλωραμίνες, οσμές και δυσάρεστα υποπροϊόντα χωρίς την ανάγκη προσθήκης αλγοκτόνου ή κροκιδωτικό.

EVo MG  Μαγνήσιο

Η Ηλεκτρόλυση σε συνδυασμό με οποιοδήποτε κοκκώδες μέσο διύλισης θρυμματισμένης υάλου αποτελεί ολοκληρωμένη λύση απολύμανσης που δεν επηρεάζει το pH, είναι φιλική προς το περιβάλλον, καταργεί το κροκιδωτικό, απαιτεί χαμηλότερο κόστος συντήρησης (εξοικονομεί ενέργεια και νερό κατά τη διάρκεια του backwash) και κρατά το επίπεδο των χλωραμινών σε πολύ χαμηλά επίπεδα.   Ως κορυφαίο EVο ενσωματώνει τους παρακάτω αυτοματισμούς:

• Ρύθμιση pH

 • Ρύθμιση Redox

• Μηχανικός αισθητήρας ροής (flow switch)

• Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω wifi

Εκδόσεις

  • EVo Mg 15gr/h για πισίνα έως 60m3
  • EVo Mg 25gr/h για πισίνα έως 110m3
  • EVo Mg 35gr/h για πισίνα έως 160m3

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Χλωριωτές άλατος - BSV '