ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Χλωριωτές άλατος - BSV '

EVo LINK - BSV

Φωτο 1

Περιγραφή

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της σχέσης μας με το περιβάλλον. Η δέσμευση αυτή εκτείνεται σε ολόκληρη  την παραγωγική διαδικασία, συσκευασία, διοικητική λειτουργία και τρόπο σκέψης. Αυτή τη στιγμή η BSV αποτελεί μια κάθετη μονάδα παραγωγής ηλεκτρονικού εξοπλισμού εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη στην Ισπανία. 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗΣ

Το σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος είναι ο μοναδικός εναλλακτικός τρόπος απολύμανσης του νερού της πισίνας που καταργεί πλήρως το συμβατικό χλώριο που χρησιμοποιείτε (granular/ταμπλέτα). Ως ζωντανός οργανισμός το νερό της πισίνας αλλάζει συνεχώς χαρακτηριστικά και απαιτήσεις που επηρεάζονται κυρίως από αμέλεια, λάθη ή ελλιπή χρήση χημικών και μπορεί ως εκ τούτου να θολώσει ή να πρασινίσει επιδρώντας άσχημα στην αισθητική του περιβάλλοντα χώρου αλλά και στην υγεία του χρήστη. Η BSV εμπνευσμένη από τη θάλασσα και το οικοσύστημα της δημιούργησε χλωριωτές άλατος που λειτουργούν καθ’όλη τη διάρκεια της ανακυκλοφορίας του νερού χωρίς να απαιτείται παρέμβαση ή συντήρηση από τον τελικό καταναλωτή.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Το αλατισμένο νερό εισέρχεται στο θάλαμο τιτανίου, πραγματοποιείται ηλεκτρόλυση, διασπάται δηλαδή το αλάτι και παράγεται αέριο υποχλωριώδες νάτριο in line, ένα προϊόν που μπορεί να συντηρήσει το νερό της πισίνας αλλά δεν είναι τόσο οξειδωτικό όσο το στερεό χλώριο και φυσικά είναι απαλλαγμένο από τα βλαβερά υποπροϊόντα όπως το κυανουρικό οξύ. Τέλος το αλάτι ανασυγκροτείται κάτω από τις ακτίνες του ήλιου για να ξαναπαράξει υποχλωριώδες νάτριο όταν περάσει από τον θάλαμο. Επομένως εάν η πισίνα δεν έχει διαρροή το αλά[1]τι δεν καταναλώνεται παρά μόνο συμπληρώνουμε ένα μικρό ποσοστό που χάνουμε κατά το backwash.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;

Αυτόματη παραγωγή απολυμαντικού παράγοντα. Οικονομία που προκύπτει από την κατάργηση χρήσης χημικών. Μαλακό νερό που δεν επιβαρύνεται από τα υποπροϊόντα του στερεού χλωρίου. Καθαρό και διαυγές νερό που δεν προκαλεί ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές. Συνοδευόμενο από ρυθμιστή PH ολοκληρωμένη λύση φροντίδας του νερού. Οι ηλεκτρολύσεις BSV προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες ελέγχου των παραμέτρων του νερού pH, Rx, free CL, Temp, Salt level. Ως σύγχρονα μηχανήματα ενσωματώνουν τεχνολογίες ΙοΤ για απομακρυσμένο έλεγχο.

Το ΕVo Link οδηγεί τη νέα γενιά ηλεκτρολύσεων σε ένα κόσμο όπου ολόκληρος ο αυτοματισμός της πισίνας συγκεντρώνεται σε μία συσκευή. Φυσικά διαθέτει όργανα μέτρησης και έλεγχου της χημικής ισορροπίας του νερού (pH, RX, Free CL, Salt Level, Flow) αλλά ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης της αντλίας ανακυκλοφορίας, των φωτιστικών και 2 ακόμα κατεργασιών μέσω Aux-relays. Αυτή η πληροφόρηση και ο έλεγχος είναι διαθέσιμος απομακρυσμένα μέσω wifi.

Εκδόσεις

  • EVo Link 15gr/h για πισίνα έως 60m3
  • EVo Link 25gr/h για πισίνα έως 110m3
  • EVo Link 35gr/h για πισίνα έως 160m3

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ