ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Πισίνες Συναρμολογούμενες MALLOR '

Συναρμολογούμενα SPA MALLOR

Φωτο 1

Περιγραφή

Η Piscina Azul είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της εταρείας MALLOR για την Ελλάδα.
Η MALLOR έχει αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα αρθρωτό σύστημα για πισίνες και SPA, με το ESTIREPUR®, το αδιάβροχο και ενισχυμένο σύνθετο, έτοιμο για την τελική του επίστρωση.
Η ιδανική λύση για ειδικά σχέδια σε δυσπρόσιτους χώρους. Αρθρωτό σύστημα με εγγύηση 10 ετών
Προκατασκευασμένες μονάδες με όλα τα αξεσουάρ και προεγκατεστημένους αγωγούς τοίχου, που εγγυώνται τη στεγανότητα έναντι κραδασμών και  πίεσης νερού.
Ο συντελεστής επέκτασης των προκατασκευασμένων μονάδων μας είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν του μπετόν, οπότε δεν σχίζεται ή σπάει μακροπρόθεσμα, αποσυνδέοντας τις δομικές κινήσεις από διαστολές και συστολές.
Ιδανικό για αποκατάσταση, σοφίτες, στέγες, υπόγεια… Ο αρθρωτός σχεδιασμός του διευκολύνει σημαντικά τη μεταφορά και την πρόσβαση στο χώρο της εργασίας.
Αποκλειστικά σχέδια χωρίς περιορισμούς, χάρη στο σύστημα κατεργασίας με τη βοήθεια του υπολογιστή που επιτρέπει στον πελάτη μας να σχεδιάσει το δικό του χώρο, χωρίς καλούπια και να αποφύγει χειροκίνητες αστοχίες.
Τα προκατασκευασμένα στοιχεία MALLOR επιτρέπουν την κατασκευή και αποκατάσταση πισινών, με τις διαστάσεις και το σχεδιασμό που δημιούργησε ο σχεδιαστής, και το επιθυμητό φινίρισμα επιφάνειας.
Άμεση επικάλυψη στον μονωτικό πυρήνα που εγγυάται την πιθανή διάμεση συμπύκνωση που προκαλεί τον πολλαπλασιασμό επιβλαβών μικροοργανισμών για τον άνθρωπο.
Εγγυάται αντοχή στα φορτία του νερού, παρέχοντας δομική ελαφρότητα έως 2.400 kg / m3 σε σύγκριση με το παραδοσιακό μπετόν.
Προκατασκευασμένο σύστημα που επιτρέπει την εργοστασιακή αναθεώρηση και διόρθωση σφαλμάτων πριν από την τοποθέτησή του.
Με μικρή απώλεια ενέργειας (λ = 0,033 W / mK) σε σχέση με το μπετόν (λ = 2,30 W / mK) επιτρέπει πλήρη βραχυπρόθεσμη απόσβεση (μεταξύ 7 και 12 ετών για θερμαινόμενες πισίνες).

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Πισίνες Συναρμολογούμενες MALLOR '