ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Παιχνίδια Πισίνας '

WaveBall - Μπάλα δημιουργίας κυμάτων

Φωτο 1

Περιγραφή

Η μαγεία είναι στο WaveBall.

 

Η τεχνολογία του βασίζεται στον συντονισμό. Αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε κύματα σε μια πισίνα οποιουδήποτε σχήματος, ενώ ελαχιστοποιούμε την κατανάλωση ενέργειας και μεγιστοποιούμε το αποτέλεσμα που παράγεται.

Η Wowcompany ηγέτης στον τομέα της με περισσότερα από 400 μηχανήματα εγκατεστημένα σε όλο τον κόσμο. Στις περισσότερες εφαρμογές, κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, τα πλάτη ποικίλλουν συχνά από 400 mm έως 1200 mm.

 

Το εύρος δεν είναι ωστόσο περιορισμένο και μπορεί να φτάσει αρκετά μέτρα για συγκεκριμένες εφαρμογές.

 

Η επιλογή για το μοντέλο WaveBall εξαρτάται κυρίως από την περιοχή της πισίνας, το επιθυμητό εύρος κύματος, το προφίλ βάθους και την ποιότητα του συντονισμού για τη ζώνη κύματος.Υπάρχουν εννέα διαφορετικά μοντέλα Wave Balls, μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα της γκάμας προϊόντων μας .Για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με την τεχνολογία μας, είναι χρήσιμο να ακολουθήσουμε ορισμένες βέλτιστες πρακτικές.

 

Η θέση αγκύρωσης του WaveBall είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι επιλογές του πελάτη, οι περιορισμοί ασφαλείας και το αποτέλεσμα της προσομοίωσης του υπολογιστή. Το WaveBall είναι αγκυροβολημένο με bungee για να παραμείνει στη ζώνη λειτουργίας του ενώ έχει αρκετή ελευθερία για τις κάθετες κινήσεις του. Αυτή η άγκυρα μπορεί να είναι είτε στο έδαφος είτε στις πλευρές είτε στην οροφή ανάλογα με τη διαμόρφωση της πισίνας και τις ανάγκες σας.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Παιχνίδια Πισίνας '