ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Χειροκίνητες '

Σκούπα Fairlocks

Φωτο 1

Περιγραφή

Σκούπα Fairlocks

  • Διαθέτει σπαστή κεφαλή
  • Ιδανική για καθαρισμό οριζόντιων και κάθετων επιφανειών 
  • Κατάλληλη για αντλίες από 1/2 Hp και άνω
  • Κατάλληλη για κάθε είδους επιφάνειες

Το βελτιωμένο σχήμα της επιτρέπει την ταχύτερη σάρωση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η κεντρικά τοποθετημένη βούρτσα 19 " επιτρέπει ακόμη και στερεά υπολείμματα να εισέρχονται στο ρεύμα αναρρόφησης. Λόγω της άκαμπτης κατασκευής του, είναι ιδανική για πισίνες με αντλίες 1/2 hp ή περισσότερο, γεγονός που καθιστά τη σκούπα Fairlocks κατάλληλη για όλες τις πισίνες είτε από σκυρόδεμα, γυαλόχαρτο, βαφή ή πλακάκια.

Δεδομένου ότι τα ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα και είναι εύκολα στη συναρμολόγηση, η κεφαλή κενού του Fairlocks είναι μια πραγματική επένδυση και θα σας δώσει χρόνια απόλαυσης στον καθαρισμό της πισίνας σας.

Η κεντρική βούρτσα 19 '' επιτρέπει ακόμη και σε στερεά υπολείμματα να εισέρχονται στο ρεύμα αναρρόφησης. Η μοναδική άρθρωση Fairlocks εξασφαλίζει ότι η βούρτσα μπαίνει ακριβώς στις γωνίες καθώς και στις πλευρές. Η νέα λαβή πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει την ταχεία αλλαγή από το ένα εργαλείο στο άλλο. Επίσης υπάρχει ένας μεταλλικός ζυγός που τοποθετεί δύο Fairlocks δίπλα-δίπλα. Το Double Fairlocks έχει πλάτος πάνω από 3 πόδια και με ρυθμό ροής άνω των 40 γαλόνια ανά λεπτό, μπορεί να καθαρίσει ένα τετραγωνικό μέτρο ανά δευτερόλεπτο.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Χειροκίνητες '