ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Φώτα astral '

lumiplus projector par56

Φωτο 1

Περιγραφή

Προβολείς με λάμπα LED PAR56, που έχουν δημιουργηθεί για μέγιστη αποδοτικότητα στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Κατασκευασμένα για χρήση σε πισίνες, όπου απαιτείται καλή και ομοιογενής κατανομή φωτός.

Διατίθεται με ανοξείδωτο ή ABS τελείωμα και σε δύο τύπους αγκύρωσης: Global που είναι ένα σύστημα αγκύρωσης κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πλαστικό ή STD στο οποίο η στερέωση είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι εκδόσεις λευκού φωτός τροφοδοτούνται σε 24Vdc και διαθέτουν τροφοδοτικό και οι εκδόσεις RGB τροφοδοτούνται με 12Vac από μετασχηματιστή.

Για να ολοκληρώσετε τα φωτιστικά LumiPlus PAR56, πρέπει να αγοράσετε την εξειδικευμένη θέση. Διαθέσιμες θέσεις για πισίνες σκυροδέματος και προκατασκευασμένες πισίνες / επενδύσεις / πάνελ.

Διατίθεται στα ακόλουθα ανοιχτά χρώματα: κρύο λευκό, ζεστό λευκό, RGB, RGB-Wireless και RGB-DMX.

Το μοντέλο RGB είναι συμβατό με τα χειριστήρια LumiPlus Eco, LumiPlus Top, LumiPlus LED APP και LumiPlus Modbus. Το μοντέλο RGB DMX απαιτεί τον οδηγό Modulator Lumiplus DMX 41107.

Το ασύρματο μοντέλο είναι συμβατό με το Lumiplus Control Motion.

Για να φωτίσετε σωστά μια πισίνα συνιστάται: Εγκαταστήστε έναν προβολέα οικογένειας LumiPlus V1 κάθε 20μ² επιφάνειας νερού ή έναν προβολέα οικογένειας LumiPlus V2 κάθε 25μ² επιφάνειας νερού.

Σημείωση: ισχύουσες συστάσεις για πισίνες με ανοιχτόχρωμο χρώμα και για προβολείς με λευκό φως, υπερμεγέθη σε χρώματα RGB. Σε πισίνες σκούρων χρωμάτων ή ανοξείδωτου χάλυβα συνιστάται να υπερβείτε το ποσοστό προβολέων ανά m².

Οι προβολείς πρέπει πάντα να είναι βυθισμένοι στο νερό.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας έκδοση V1 Λευκό DC: 14W (14VA)
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έκδοση V1 Λευκό AC: 16W (24VA)
  • Έκδοση κατανάλωσης ισχύος V1 Ασύρματη RGB / RGB: 27 W (37 VA)
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έκδοση V2 Λευκό DC: 32W (32VA)
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έκδοση V2 RGB / RGB DMX: 48 W (64 VA)

Ισχύς: 24Vdc (μοντέλα λευκού φωτός DC) / 12Vac

Διάρκεια ζωής: L70 - 50.000 ώρες

 

Παγκόσμια έκδοση: Ανθεκτική στη θάλασσα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Φώτα astral '