Φωτο 1

Περιγραφή

ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑ

ΜΟΝΤΕΛΟ EASY ROLLER POOL AND SPA

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Η EasyRoller είναι η πρώτη αναπηρική καρέκλα χωρίς μεταλλικά μέρη. Αυτή είναι η λύση σε περιβάλλον όπου απαγορεύεται η χρήση μεταλλικών αναπηρικών αμαξιδίων ή όταν δημιουργούν διακοπές στη ροή ή δημιουργούν καθυστερήσεις.

Με το εργονομικό σχεδιασμό του, το EasyRoller είναι μοναδικό. Προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο χρήστη και στον βοηθό του όταν ταξιδεύει.

 

Η EasyRoller ανοίγει μια νέα εποχή για ταξίδια αναπηρικών πολυθρόνων. η μη μαγνητική πολυθρόνα easyroller επιτρέπει τη διέλευση των γερανογέφυρων του αεροδρομίου.

Με το EasyRoller, οι χρήστες μπορούν να περάσουν όλες τις πύλες ασφαλείας με τον απλούστερο τρόπο, χωρίς να ενεργοποιήσουν το σήμα από τον ανιχνευτή μετάλλων σε αντίθεση με μια μεταλλική καρέκλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μη μαγνητική καρέκλα EasyRoller είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ελέγχους ασφάλειας PMR. Η επεξεργασία χώρου MRI μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να διαταράσσονται οι συσκευές απεικόνισης. Η μεταφορά ασθενών σε όλο το νοσοκομείο διευκολύνεται από το δωμάτιό τους.

 

100% πλαστική μη μαγνητική αναπηρική καρέκλα για ιατρικές εξετάσεις. Για πισίνες, μπαλκόνια, θαλασσοθεραπεία ... αλλά και χαμάμ. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εισέλθουν σε αναπηρικό αμαξίδιο σε πισίνα ή σπα, αλλά και σε πισίνες. Απευθείας από το βεστιάριο, περνώντας από το ντους.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Κυλιόμενα καθίσματα - Νορβηγίας - EasyRoller '