Φωτο 1

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στον κόσμο των φορητών πισίνων που σχεδιάστηκαν από την Caretta Pools.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε ένα εντελώς νέο επίπεδο υδάτινης πολυτέλειας, συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα των φορητών πισινών με την αίγλη μιας ιδιωτικής κολυμβητικής όασης.


Τι προσφέρουμε

Ανεβάσαμε τις πισίνες caretta στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντάς σας μια απαράμιλλη εμπειρία. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την εξατομίκευση μας ξεχωρίζει. Μετατρέψαμε τα αχρησιμοποίητα εμπορευματοκιβώτια αποστολής σε εκπληκτικές πισίνες, μειώνοντας τη σπατάλη και χαρίζοντας τους έναν νέο σκοπό.
 

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Με πλάτος μεταξύ 2,20 και 4 μέτρων και μήκος μεταξύ 3 και 12 μέτρων, οι σχεδιασμένες πισίνες μας είναι απίστευτα ευέλικτες, επιτρέποντάς τους να προσαρμοστούν τέλεια στο χώρο σας, είτε πρόκειται για μια συμπαγή αυλή είτε για μια εκτεταμένη σοφίτα.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ρύθμιση της πισίνας σας, καθώς δεν απαιτούνται εργασίες κατασκευής ή θεμελίωσης αβίαστα και εύκολα. Έχουμε εξαλείψει τις πολυπλοκότητες που σχετίζονται με την παραδοσιακή κατασκευή πισίνας.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα πακέτων επένδυσης, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την αισθητική που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και το περιβάλλον σας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να επαναπροσδιορίσουμε τον ελεύθερο χρόνο σας και να φέρουμε τον καινοτόμο σχεδιασμό στο κατώφλι σας.

Ελάτε μαζί μας για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου η πολυτέλεια και η βιωσιμότητα συγχωνεύονται άψογα.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η πισίνα σας πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σας. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα επιλογών χρωμάτων και σχεδιασμού για να κάνετε την πισίνα σας ένα μοναδικό αριστούργημα...

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι πισίνες μας έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την κινητικότητα. Εάν μετακομίσετε, μπορείτε να πάρετε την πισίνα σας μαζί σας και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την πολυτέλεια που σας προσφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Προσφέρουμε εξειδικευμένη υποστήριξη και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετά την πώληση για να διασφαλίσουμε ότι η πισίνα σας θα παραμείνει πηγή ευχαρίστησης για τα επόμενα χρόνια.

Είστε έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια εμπειρία με την Caretta;

Φανταστείτε τον εαυτό σας δίπλα στην πισίνα, να λιάζεται στον ήλιο και να απολαμβάνει την ηρεμία της δικής σας πισίνας.

Με την Caretta Pool, αυτό το όνειρο είναι τώρα πραγματικότητα. Δείτε τα διάφορα πακέτα μας και βρείτε την καλύτερη επιλογή.

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Πισίνες υπέργειες CARETTA με πλευρικά ακρυλικά τζάμια '