ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Επαγγελματικά Κρεβάτια Spa '

EQUILIBRIUM

Φωτο 1

Περιγραφή

Επαγγελματικό Κρεβάτι για Μασαζ σε στρώμα νερού, αλατιού ή άμμου


Το επαγγελματικό τραπέζι μασάζ EQUILIBRIUM είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εργασίας, με μινιμαλιστικό και κομψό σχεδιασμό ικανό να επιτρέπει μοναδικές τεχνικές μασάζ, δίνοντας στον πελάτη μια αξέχαστη εμπειρία, αφήνοντας στον χειριστή πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Το EQUILIBRIUM είναι εξοπλισμένο με ειδικό υποαλλεργικό στρώμα νερού με ενωμένα διαμερίσματα ικανά να κρατούν τον πελάτη στην επιθυμητή θέση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Κάθε μικρή κίνηση που γίνεται στο στρώμα δημιουργεί μια σειρά από «μικροκύματα» ικανά να κάνουν ένα συνεχές μικρο-μασάζ, προάγοντας την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία. Το ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης στο στρώμα σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία με μεγάλη ευκολία.

Το στρώμα μπορεί να αντικατασταθεί με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων ή με χαλαζιακή άμμο, μεταμορφώνοντας πλήρως τη λειτουργικότητά του και τα πρωτόκολλα εργασίας που μπορούν να εκτελεστούν.

Η ισορροπία με ροζ Αλάτι Ιμαλαϊων είναι σε θέση να εξισορροπήσει ξανά το σώμα. Το αλάτι Ιμαλαΐων, εντελώς φυσικό, απαλλαγμένο από πρόσθετα ή ρυπογόνες ουσίες, είναι πλούσιο σε φυσικές ουσίες, με πολύ υψηλή βιοενεργειακή αξία και περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η θερμότητα και το μικρο-μασάζ που ασκούνται από τους κόκκους ευνοούν τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης του αλατιού με τον πελάτη χαλαρώνοντας την ένταση των μυών, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, εξουδετερώνοντας την κατακράτηση υγρών και βοηθώντας στην καταπολέμηση τυχόν δερματολογικών διαταραχών.

Η ισορροπία με την άμμο από χαλαζία έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει το σώμα, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας που συνοδεύει τις διάφορες θεραπείες. Η άμμος που θερμαίνεται από 32° έως 40° έχει καθαριστική, απολυμαντική και αλκαλική δράση, χαλαρώνει τους μύες, τα οστά και τις αρθρώσεις, μειώνοντας τους μικρούς πόνους.

Το Equilibrium αντιπροσωπεύει μια καινοτόμο τεχνολογία που φέρνει επανάσταση στο «απλό» μασάζ, προβάλλοντάς το σε μια αξέχαστη πολυαισθητηριακή εμπειρία. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς: φυσικό ξύλο και λευκό ξύλο ή φυσικό ξύλο και ξύλο Wengé, καθαρίζεται εύκολα και εγγυάται μεγάλη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας.


Χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα φωτισμού LED για προσαρμόσιμους κύκλους χρωμάτων
  • Στρώμα νερού
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας εργασίας
  • Τηλεχειριστήριο για ανεξάρτητη διαχείριση προσαρμόσιμων κύκλων χρωμάτων
  • Συγχρονισμός RGB μέσω καλωδίου με τον άλλο εξοπλισμό της σειράς ευεξίας ISO Italia Group.
  • Διαστάσεις: Μήκος: 199 cm, Ύψος: 77 cm, Πλάτος: 83 cm
  • Τάση τροφοδοσίας: 230V ± 10%, 50 / 60Hz N∼ | Μέγιστη απορρόφηση ισχύος 1.800W
  • Σύνδεση βύσματος
  • Βάρος 100 κιλά
  • Πρόσθετο βάρος του στρώματος νερού 150 kg
  • Πρόσθετο βάρος στρώματος αλατιού/άμμου 125 kg
     

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Επαγγελματικά Κρεβάτια Spa '