ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Σάουνες Saunum - Εξωτερικού Χώρου '

Σειρά Saunad

Φωτο 1

Περιγραφή

Saunum Σαουνα - Σειρά Saunad


Μια χαλαρωτική σάουνα και σπα στον κήπο του σπιτιού σας.
Οι λύσεις σάουνας με το κλειδί στο χέρι έχουν σχεδιαστεί για τον λάτρη της σύγχρονης σάουνας, που εκτιμά τόσο το σχεδιασμό όσο και ευεξία, και θέλει να απολαύσει μια σύγχρονη σάουνα στα καλύτερά της. Η επιδέξια δουλειά των δασκάλων της σάουνας, τα υψηλής ποιότητας υλικά, ο λειτουργικός σκανδιναβικός σχεδιασμός και η τεχνολογία αιχμής στη σάουνα εξασφαλίζουν μια μοναδική χαλαρωτική σάουνα και εμπειρία σπα.


Σε μια σάουνα Saunum, μπορείτε να απολαύσετε μια εντελώς νέα εμπειρία ατμού και ένα χαλαρωτικό σπα πέντε σε ένα. Ο ήπιος ατμός αναμεμειγμένος με τον μαλακό, πλούσιο σε οξυγόνο αέρα διευκολύνει την αναπνοή. Χαλαρώστε στον κλασικό ατμό σάουνα ή απολαύστε τη σάουνα ιόντων αλατιού, τη σάουνα με ήπιο ατμό ή τη σάουνα με άρωμα.

Με τη μονάδα ελέγχου Leil, είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε το θερμαντικό σώμα και τη συσκευή κλιματισμού της σάουνας – μπορείτε να θερμάνετε τη σάουνα και προσαρμόστε το κλίμα με λίγα μόνο χτυπήματα απευθείας από την οθόνη αφής ή από την έξυπνη συσκευή σας. Σε κάθε περίπτωση, η σάουνα με σκανδιναβικό σχεδιασμό είναι ένα κομψό στολίδι στον κήπο του σπιτιού σας.
 

 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Σάουνες Saunum - Εξωτερικού Χώρου '