Φωτο 1

Περιγραφή

Μια μοναδική τεχνολογία στα καλύμματα Πισίνας.

Το μοναδικό εύκαμπτο κάλυμμα της Coverseal παραμένει ανανεωμένο ανά πάσα στιγμή.

Αυτή η κάλυψη "επόμενης γενιάς" είναι διαφορετική από οποιοδήποτε υπάρχον προϊόν με πολλούς τρόπους:

Στην επιλογή του υλικού: το κάλυμμα χρησιμοποιεί μια μεμβράνη PVC από την σειρά Serge Ferrari Précontraint

  • Με σταθερή διάσταση και ανθεκτικό στη διάβρωση, η μεμβράνη μπορεί επίσης να αντέξει διάφορες μορφές πιθανής βλάβης, όπως η ρύπανση και οι ακτίνες UV.
  • Το κάλυμμα είναι σωστά τεντωμένο πάνω από τη γραμμή νερού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει επαφή μεταξύ της μεμβράνης και του νερού. Αφού σφραγιστεί, αυτή η ένταση διατηρεί το νερό ασφαλές, καθαρό και μονωμένο όλο το χρόνο.
  • Ορισμένες μικρές τρύπες στο μέσο του καλύμματος χρησιμοποιούνται για την εκκένωση των ομβρίων υδάτων.

 

Το κάλυμμα σφραγίζεται αυτόματα με τη χρήση μιας διακριτικής, εξαιρετικά επίπεδης ολισθαίνουσας ράγας, που καθοδηγεί και σφραγίζει το κάλυμμα καθώς γλιστράει σταδιακά πάνω από την πισίνα. Οι στρογγυλεμένες ακμές του εμποδίζουν τον τραυματισμό στα πόδια των λουομένων. Μια προστατευτική σφραγίδα το κρατά κλειστό έτσι ώστε να μην μπορεί να εισέλθει φυτό ή άλλα θραύσματα ή ακαθαρσίες.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση: Ανοίγοντας αυτόματα από τη μονάδα ελέγχου, το κάλυμμα ξετυλίγεται γρήγορα και αθόρυβα. Η χρήση ηλιακών συλλεκτών επιτρέπει στον μηχανισμό να λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητα.

 

Κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες όλων των τύπων, τόσο για υπάρχουσες κατασκευές όσο και για υπό κατασκευή.

 

Η ιδανική λύση για εσωτερικές πισίνες:

Κανένα άλλο εύκαμπτο κάλυμμα δεν περιορίζει την εξάτμιση στον ίδιο βαθμό με το αεροστεγές κάλυμμα του Coverseal. Σχεδιασμένο ειδικά για να διατηρεί την τάση της μεμβράνης και να τη διατηρεί σφραγισμένη, είναι πραγματικά η ιδανική λύση για εσωτερικές πισίνες.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' ΥΠΕΡΓΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ – ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΙΣΙΝΑΣ '