ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Fairland '

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – ΜΟΝΤΕΛΟ BWT INVERTER VERTICAL

Φωτο 1

Περιγραφή

ΑΠΟΨΥΞΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΚΥΚΛΟΥ

Επιτρέπει στην αντλία να λειτουργεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (έως 0 ° C). Η αναστροφή κύκλου λιώνει τον παγετό που συσσωρεύεται στον εξατμιστή πολύ πιο αποτελεσματικά από άλλες μεθόδους απόψυξης (διακοπή του συμπιεστή κ.λπ.).

ΘΗΚΗ

Μοντέρνος καινοτόμος σχεδιασμός από ανθεκτικό στη διάβρωση αλουμίνιο.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Οι κάθετες αντλίες θερμότητας BWT Inverter καλύπτονται από εγγύηση διάρκειας ζωής στον εναλλάκτη τιτανίου και 2 χρόνια εγγύηση στον συμπιεστή και σε άλλα εξαρτήματα. Αυτή η εγγύηση καλύπτει τις επισκευές που πραγματοποιούνται στο εργοστάσιο. Μια πρόσθετη εγγύηση 2 ετών που καλύπτει επισκευές στο χώρο του ξενοδοχείου διατίθεται προαιρετικά (εξαιρουμένου του συμπιεστή).

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΔΩΡΕΑΝ

Προστατευτικό χειμερινό κάλυμμα.

ΜΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι αντλίες θερμότητας BWT επικαλύπτονται με μια πρόσθετη, προστατευτική κεραμική επίστρωση. Αδιάβροχο και UV σταθερό, αποτρέπει την οξείδωση και τη χρώση από βρωμιά ή χημικά. Καλά προστατευμένες, οι αντλίες θερμότητας BWT είναι εύκολο να καθαριστούν και παραμένουν λαμπερές, απαλές και όμορφες για πολύ καιρό.

Οι αντλίες θερμότητας κάθετου ανεμιστήρα BWT είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για καταστάσεις όπου το μηχάνημα πρέπει να εγκατασταθεί κοντά σε τοίχο, ή κάποιο άλλο εμπόδιο, που θα μπορούσε να εμποδίσει τη ροή του αέρα προκαλώντας την ανακύκλωση μέσω της αντλίας θερμότητας. Συνιστάται επίσης αντλία θερμότητας κάθετου ανεμιστήρα μετατροπέα BWT εάν ο αέρας που εκδιώκεται από το μηχάνημα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία στους κολυμβητές ή τους γείτονες

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Fairland '