ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Fairland '

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – Μοντέλο BWT PIONEER INVERTER

Φωτο 1

Περιγραφή

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ

Αντίθετα με μια συμβατική αντλία θερμότητας On / Off που λειτουργεί με σταθερή ταχύτητα (100%), ο συμπιεστής αντλίας θερμότητας Inverter μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ 25% και 100% για να προσαρμοστεί στις συνθήκες λειτουργίας του μηχανήματος και στις εξωτερικές θερμοκρασίες. Οι αντλίες θερμότητας BWT Pioneer Inverter έχουν τρεις τρόπους θέρμανσης (χαμηλή, μεσαία και υψηλή). Αυτές οι αντλίες θερμότητας ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητα του συμπιεστή τους για να προσαρμοστούν στον επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας και την εξωτερική θερμοκρασία.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Λειτουργεί σε θερμοκρασίες αέρα μεταξύ 0 ° C και 35 ° C (ανάλογα με τη σχετική υγρασία) για να παρατείνει την περίοδο της πισίνας. Οι αντλίες θερμότητας μετατροπέα μπορούν να επιτύχουν μέσο COP 9 υπό τις ακόλουθες συνθήκες λειτουργίας: Θερμοκρασία αέρα 26 ° C, Θερμοκρασία νερού 26 ° C, Υγρασία 80% *.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι ελεγκτές υψηλής και χαμηλής πίεσης, ο διακόπτης ροής νερού, το σύστημα απόψυξης αναστροφής κύκλου και οι 5 αισθητήρες θερμοκρασίας διοικούνται από έναν ψηφιακό ελεγκτή που βελτιστοποιεί την προστασία της αντλίας θερμότητας και διασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού της πισίνας.

ΘΗΚΗ

Το περίβλημα αντλίας θερμότητας BWT Comfortline είναι κατασκευασμένο από γαλβανισμένο ατσάλι με ανθεκτική, προστατευτική επικάλυψη πολυμερούς που προστατεύει από τη διάβρωση.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Οι εναλλάκτες τιτανίου αντλίας θερμότητας BWT Pioneer Inverter καλύπτονται με εγγύηση πέντε ετών, ο συμπιεστής καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών. Οι επισκευές που πραγματοποιούνται βάσει αυτής της εγγύησης πραγματοποιούνται στο εργοστάσιο. Ωστόσο, μια επιτόπια εγγύηση είναι διαθέσιμη ως επιλογή για τη διάρκεια της εγγύησης 2 ετών (δεν περιλαμβάνεται ο συμπιεστής.).

Οι συμβατικές αντλίες θερμότητας On / Off παράγουν σταθερή ισχύ ήχου, ακόμη και όταν η θερμοκρασία του νερού είναι γύρω από το καθορισμένο σημείο. Από την άλλη πλευρά, οι συμπιεστές αντλίας θερμότητας BWT Pioneer Inverter επιβραδύνουν σημαντικά γύρω από το σημείο ρύθμισης, έτσι ώστε να λειτουργούν πολύ πιο αθόρυβα από ένα συμβατικό μηχάνημα On / Off. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν η αντλία θερμότητας πρέπει να εγκατασταθεί κοντά σε γειτονικές ιδιότητες. Οι εγκαταστάτες θα πρέπει να ελέγχουν κανονισμούς σχετικά με τη μείωση του θορύβου της γειτονιάς στην περιοχή εγκατάστασης.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Fairland '