ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' ΣΕΙΡΑ CANOPÉE '

Canopée 3C

Φωτο 1

Περιγραφή

  • Χωρητικότητα: 3/4 καθιστά άτομα
  • Διαστάσεις: 160 x 160 x 190 cm
  • Συνολική δύναμη: 3,250 W
  • Πομποί: 4 Dual Healty quartz + magnesium infrared emitters. 6 carbon panels. 1 ambient floor emitter
  • Υλικό: 100% ξύλο από καναδιό έλατο
  • Εξοπλισμός και αξεσουάρ: Εσωτερικός φωτισμός / χρωμοθεραπεία LED 7 χρωμάτων Ήχος MP3 bluetooth με ηχείο συντονισμού. Αυτόματος καθαριστής αέρα για καθαρισμό του αέρα .Ασφαλισμένη γυάλινη πόρτα ξύλινη λαβή.Θήκη περιοδικού, θήκη ποτών, θήκη smartphone και θήκη για πετσέτες.

Αποτοξίνωση σώματος και βαθιά χαλάρωση

Έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη για μια στιγμή καθαρής χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα; Ένας χώρος αφιερωμένος στην επαναφορά του μυαλού και του σώματος; Η Holl's έχει βάλει όλη της την τεχνογνωσία στην ανάπτυξη αυτής της νέας σειράς καμπινών υπέρυθρης ακτινοβολίας για να σας προσφέρει όλη τη χαλάρωση που χρειάζεται το σώμα και το μυαλό σας.

Με την καινοτόμο τεχνολογία "Triple Care", επωφεληθείτε πλήρως από όλα τα μικρά και μεγάλα υπέρυθρα κύματα και απολαύστε αυτό το περιζήτητο εφέ "επαναφοράς και επαναφοράς". Οι έξυπνα διατεταγμένοι εκπομποί άνθρακα βραχέων κυμάτων παρέχουν μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα για το μυαλό, ενώ οι εκπομπές χαλαζία και μαγνησίου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μυϊκής χαλάρωσης και αποτοξίνωσης. Φανταστείτε ένα μάθημα πολλαπλής φροντίδας και δημιουργήστε à la carte στιγμές ευεξίας για εσάς και τους οικείους σας .

Βαθιά αφοσιωμένη στο περιβάλλον, η Holl's χρησιμοποιεί μόνο καναδική ερυθρελάτη από δάση με βιώσιμη διαχείριση στο σχεδιασμό των καμπινών της σάουνας. Το χειροποίητο ξύλο είναι εντελώς απαλλαγμένο από κόμπους και ρητίνη. Πραγματική εγγύηση για την ποιότητα της σάουνας που θα εγκαταστήσετε στο σπίτι.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  1. Κλιμακόμενη τριπλή τεχνολογία υπερύθρων
  2. Υπέρυθρο πάνελ δαπέδου
  3. Χειροποίητο ξύλο ελάτης εξαιρετικής ποιότητας
  4. Σχεδιασμός που κόβει την ανάσα με μεγάλη γυάλινη επιφάνεια
  5. Ήχος συντονισμού νέας γενιάς
  6. 7 χρώματα LED χρωματοθεραπείας

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Πολλαπλασιάστε την ικανότητά μας να καινοτομούμε για να ικανοποιήσουμε καλύτερα τις επιθυμίες σας.
Η καινοτόμος τεχνολογία «Triple Care» σάς δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από ολόκληρη τη γκάμα των υπέρυθρων κυμάτων - μακρών και μικρών - και να προσφέρετε στον εαυτό σας αυτό το περιζήτητο εφέ «Επαναφορά & Επαναφορά».

Οι έξυπνα διατεταγμένοι εκπομποί άνθρακα βραχέων κυμάτων παρέχουν μια ζεστή ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε το μυαλό, ενώ οι εκπομπές χαλαζία και μαγνησίου σας επιτρέπουν να επιλέξετε μεταξύ μυϊκής χαλάρωσης και αποτοξίνωσης.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DUAL HEALTHY

Έξυπνα διατεταγμένα πάνελ άνθρακα στους τοίχους της καμπίνας διαχέουν μια ομοιόμορφη ζεστασιά. Με την κλιμακωτή τεχνολογία, τελειοποιήστε τη συνεδρία σας ενεργοποιώντας τα πάνελ πλήρους φάσματος (μαγνήσιο + χαλαζία). Μαγνήσιο : Το μαγνήσιο παράγει κύματα IR-C που διεγείρουν το δέρμα και προάγουν την επιδείνωση για βαθιά αποτοξίνωση.
Quartz : Το χαλαζία ενεργεί κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης για να απαλύνει ολόκληρο το νευρικό σύστημα που ελέγχει.

ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΟΠΟΥ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ

Απολαύστε τη συνεδρία σας με απόλυτη άνεση χάρη στην άριστα μελετημένη εργονομία, η οποία μεταφράζεται σε ένα γενναιόδωρο πλάτος πάγκου που προσφέρει άφθονο χώρο για όλους. Οι φαρδιοί πάγκοι από μασίφ ξύλο εξαχνώνονται με ένα σετ πηχάκια απλωμένα στους τοίχους της καμπίνας.

Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες σε καθένα από τα μοντέλα απαιτούν ένα άνοιγμα των αισθήσεων. Μέσα στη ζώνη άνεσής σας, στο σπίτι, μια συνεδρία στο Canopée σας απαλλάσσει από ψυχικές και σωματικές εντάσεις και σας προσκαλεί να εμπλακείτε σε μια διαδικασία ανάκτησης πλήρους αυτοπεποίθησης.

Υπέρυθρες επιφάνειες δαπέδου Τα πάνελ υπέρυθρης
ακτινοβολίας με απαλό άγγιγμα, παγωμένο γυαλί στο δάπεδο εξασφαλίζουν ευχάριστη θερμότητα στα πόδια.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΞΥΛΟ ΕΛΑΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Βαθιά αφοσιωμένη στο περιβάλλον, η Holl's χρησιμοποιεί ξύλο ελάτης μόνο από δάση με βιώσιμη διαχείριση στον Καναδά στο σχεδιασμό των καμπινών της σάουνας.

Το έλατο που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των καμπίνων της σάουνας μας προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση. Εκτός από τη σπάνια κομψότητά του, αυτή η πολύ αρωματική ουσία απαιτεί την αφύπνιση όλων των οσφρητικών σας αισθήσεων.

Το ξύλο, γυαλισμένο και δουλεμένο στο χέρι, είναι εντελώς απαλλαγμένο από κόμπους και ρητίνη. Πραγματική εγγύηση για την ποιότητα της σάουνας που θα εγκαταστήσετε στο σπίτι σας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PREMIUM

Καθαριστής αέρα : Ο καθαριστής αέρα (οζονιστής + ιονιστής) λειτουργεί ως πραγματικός πνεύμονας στην καμπίνα της σάουνας για να απολυμαίνει και να αποστειρώνει τα σωματίδια του αέρα καθώς και τα τοιχώματα της καμπίνας με όζον, παράγοντας αρνητικά ιόντα.

Ήχος συντονισμού νέας γενιάς : Η μουσική ατμόσφαιρα παρέχεται από ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα ήχου συντονισμού, που σας επιτρέπει να μεταδίδετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω USB ή Bluetooth χωρίς ορατό ηχείο και με απαράμιλλη ποιότητα.

Ρυθμιστής έντασης για κάθε πομπό υπέρυθρης ακτινοβολίας : Χαλαζίας (Πλήρες φάσμα) σε Watt. Προσαρμόστε το υπέρυθρο φασματολόγιο κατά παραγγελία.

7 ΧΡΩΜΑΤΑ LED ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο φωτισμός LED στο εσωτερικό της καμπίνας και το επταχρωματικό πρίσμα του, εμπνευσμένο από τους κώδικες της χρωματοθεραπείας, σας προσφέρουν μια πλήρη συνεδρία χαλάρωσης σώματος-μυαλού.

Τα κύματα που είναι ειδικά για τα χρώματα κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, τυρκουάζ, μπλε και βιολετί δρουν διαφορετικά στον οργανισμό μέσω του δέρματος, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις φωτεινές ενέργειες και επηρεάζει θετικά την κατάσταση της ευεξίας σας.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' ΣΕΙΡΑ CANOPÉE '