ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' ΠΡΟΙΟΝΤΑ HAMMAM '

Savon Noir (black soap) 200 g

Φωτο 1

Περιγραφή

Το μαύρο σαπούνι είναι ένα προϊόν που γεννήθηκε από τη μαροκινή τεχνική που συχνά μιμούνται αλλά ποτέ δεν φθάνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Savon Noir Hammam από τη Charme d'Orient κατασκευάζονται στο Μαρόκο με σεβασμό στην παράδοση και συσκευάζονται στη Γαλλία.

Τα αρώματα του μαύρου σαπουνιού του Χαμάμ είναι μια φυτική πάστα ελαιολάδου, πλούσια σε βιταμίνη Ε. Προσθέτουμε ένα αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Χάρη στην μαλακτική του δράση, βοηθά στην προετοιμασία του δέρματος, για απολέπιση από το γάντι Kassa (γκλίπ σε κόκκους), αφήνοντας το μαλακό.

Συμβουλή Ομορφιάς :  Σε μπάνιο ή ατμόλουτρο, εφαρμόστε το σαπούνι σε όλο το σώμα υγρό. Απλώστε, αφήστε για 4 έως 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Στη συνέχεια προχωρήστε σε απολέπιση, τρίβοντας το δέρμα με το γάντι Kassa που έχει προηγουμένως ξεπλυθεί σε ζεστό νερό και στύψτε. Αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, κάνοντας μεγάλες κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε ξανά.

Προφυλάξεις κατά τη χρήση:  Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο, τις βλεννογόνες μεμβράνες ή σε σκασμένο ή ερεθισμένο δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην καταπίνετε.

Συμπληρωματικά Προϊόντα:  Το Ghassoul ή Ghassoul Geranium χρησιμοποιείται ως μάσκα ή περιτύλιξη σώματος και  με γάντι Kassa σε ένα τελετουργικό χαμάμ, στους κανόνες της τέχνης.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' ΠΡΟΙΟΝΤΑ HAMMAM '