ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Επαγγελματικά Κρεβάτια Spa '

SABBIA

Φωτο 1

Περιγραφή

Επαγγελματικό Κρεββάτι με Άμμο, Νερό ή Στρώμα με Αλάτι Ιμαλάιων


Το SABBIA είναι ένα επαγγελματικό τραπέζι μασάζ ικανό να προσφέρει μια υπέροχη κατάσταση χαλάρωσης αξιοποιώντας τις θεραπευτικές ιδιότητες και τη χημική-φυσική σύνθεση της χαλαζιακής άμμου, επιτελώντας καθαριστική, απολυμαντική και αλκαλική δράση.

Ένα επαγγελματικό κρεβάτι με ελκυστικό σχεδιασμό που περιέχει καθαρή χαλαζιακή άμμο, η οποία μπορεί να θερμανθεί μεταξύ 32° και 40° για να κάνει μασάζ και θεραπείες ικανές να χαλαρώσουν τους μύες, τα οστά και τις αρθρώσεις, μειώνοντας τους μικρούς πόνους σε μια ευχάριστη κατάσταση χαλάρωσης, όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια της κλασικής αμμοβολής.


Η άμμος που περιέχεται στο κρεβάτι παίρνει το σχήμα του σώματος του χρήστη παρέχοντας τέλεια επιφάνεια στήριξης και σωστή κατανομή του σωματικού βάρους. Οι μικροί κόκκοι χαλαζία ασκούν ένα συνεχές μικρο-μασάζ στο σώμα του χρήστη, ενώ η θερμοκρασία της άμμου χαλαρώνει τη μυϊκή και νευρική ένταση, προετοιμάζοντας το σώμα με τον βέλτιστο τρόπο για κάθε τύπο μασάζ.

Το εξαιρετικό πατενταρισμένο σύστημα θέρμανσης που είναι ενσωματωμένο στο κρεβάτι αποφεύγει την παρουσία πλακών ή ηλεκτρικών αντιστάσεων σε επαφή με το σώμα του χρήστη, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια κατά τη χρήση και τη συντήρηση του κρεββατιού.

Η θερμοκρασία που επιτυγχάνεται από τη μεμβράνη θέρμανσης δημιουργεί ένα ξηρό περιβάλλον, αποτρέποντας το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων για την διατήρηση της υγιεινής.

Το SABBIA μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ηλεκτρικό σύστημα ανύψωσης για να λειτουργεί σε διαφορετικά και προσαρμόσιμα ύψη, διευκολύνοντας τις κινήσεις του χειριστή και απλοποιώντας την άνοδο και την κάθοδο του πελάτη.


Ένα κρεββάτι με διαφορετικές δυνατότητες χρήσης: Η κούνια SABBIA παρέχεται με χαλαζιακή άμμο, αλλά χάρη στα προαιρετικά στοιχεία της μπορεί να μετατραπεί σε τρεις διαφορετικές κούνιες αντικαθιστώντας τη χαλαζιακή άμμο με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων ή ένα στρώμα νερού.

Ανάλογα με τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται, οι λειτουργίες του καναπέ και τα πρωτόκολλα εργασίας αλλάζουν, διευρύνοντας σημαντικά το φάσμα των υπηρεσιών που μπορεί να προσφερθεί στους πελάτες.

Η άμμος με το ροζ αλάτι Ιμαλαϊων είναι ικανή να εξισορροπήσει ξανά το σώμα. Το αλάτι Ιμαλαΐων, εντελώς φυσικό, απαλλαγμένο από πρόσθετα ή ρυπογόνες ουσίες, είναι πλούσιο σε φυσικές ουσίες, με πολύ υψηλή βιοενεργειακή αξία και περιέχει όλα τα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η θερμότητα και το μικρο-μασάζ που ασκούνται από τους κόκκους ευνοούν τις δυνατότητες αλληλεπίδρασης του αλατιού με τον πελάτη χαλαρώνοντας την ένταση των μυών, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, εξουδετερώνοντας την κατακράτηση υγρών και βοηθώντας στην καταπολέμηση τυχόν δερματολογικών διαταραχών.

Άμμος με στρώμα νερού: Με την αντικατάσταση της χαλαζιακής άμμου με στρώμα νερού, είναι δυνατό να δημιουργηθούν μικρά κύματα που δίνουν στο σώμα ένα συνεχές μασάζ, προάγοντας τη φλεβική επιστροφή και τη λεμφική κυκλοφορία. Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργικό υλικό και έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει το ενοχλητικό φαινόμενο κύματος που εμφανίζεται γενικά με τη χρήση κοινών στρωμάτων νερού, αφήνοντας στον χρήστη μόνο την αίσθηση του νερού.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Σύστημα φωτισμού LED για προσαρμόσιμους κύκλους χρωμάτων
  • Οθόνη υγρών κρυστάλλων για οπτικοποίηση δεδομένων και ρύθμιση προσαρμόσιμων παραμέτρων εργασίας
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος της θερμοκρασίας εργασίας
  • Ηλεκτρονικός χρονοθερμοστάτης για προγραμματισμένη ενεργοποίηση του συστήματος θέρμανσης
  • Συγχρονισμός RGB μέσω καλωδίου με τον άλλο εξοπλισμό της σειράς ευεξίας ISO Italia Group, συμπεριλαμβάνονται ακουστικά
  • Ενσωματωμένο Mp3 player με αποθήκευση τραγουδιών σε μνήμη SD
  • Είσοδος για εξωτερική πηγή μουσικής
  • Διαστάσεις: Μήκος: 211 cm, Ύψος: 74 cm, Μέγιστο ύψος στην έκδοση με ηλεκτρική κίνηση 80 cm, Πλάτος: 75 cm
  • Τάση τροφοδοσίας: 230V ± 10%, 50 / 60Hz N∼ | Μέγιστη απορρόφηση ισχύος 1.800W
  • Σύνδεση μέσω βύσματος
  • Βάρος ανάλογα με τα προαιρετικά στοιχεία από 160 kg έως 190 kg
     

 


 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Επαγγελματικά Κρεβάτια Spa '