ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Θερμαντικά Σώματα Saunum '

Saunum Premium

Φωτο 1

Περιγραφή

Saunum Premium

Το Sauna Premium είναι ένα σκανδιναβικό θερμαντικό σώμα σάουνας με βραβευμένο μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η πατενταρισμένη ανάμιξη αέρα στο σύστημα, ο μεγάλος αριθμός από πέτρες σάουνας, οι μπάλες αλατιού Ιμαλαΐων και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά κάνουν αυτό το προϊόν να προσφέρει χαλαρωτικό σπα στο σπίτι, προσθέτοντας νέες ιδιότητες στην εμπειρία σας στη σάουνα. Απολαύστε μια απαλή σάουνα ατμού, μια σάουνα εμπλουτισμένη με ιόντα αλατιού, μια σάουνα με υγρό ατμό, μια σάουνα με άρωμα.

Το θερμαντικό σώμα Saunum Premium έχει σχεδιαστεί για τον λάτρη της σύγχρονης σάουνας, που εκτιμά τόσο το σχεδιασμό όσο και ευεξία, και θέλει να απολαύσει μια σύγχρονη σάουνα στα καλύτερά της. Με τη μονάδα ελέγχου Leil, ο έλεγχος είναι πολύ εύκολος: ο θερμαντήρας και η συσκευή κλιματισμού της σάουνας – μπορείτε να θερμάνετε τη σάουνα και να προσαρμόσετε το κλίμα με λίγα μόνο χτυπήματα απευθείας από την οθόνη αφής ή από την έξυπνη συσκευή σας.

Το Saunum Premium προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμού και μια χαλαρωτική λύση σπα στο σπίτι. Με τη συσκευή Saunum, ο ατμός είναι πιο μαλακός και ο ατμός αναμεμειγμένος με ψυχρότερο αέρα διευκολύνει την αναπνοή. Νερό ρίχνεται πιο συχνά για να παράχθεί περισσότερος ατμός, κάνοντας τον αέρα της σάουνας πιο υγρό και εξασφαλίζοντας πιο έντονο ιδρώτα. Μετά τον ατμό, δεν εμφανίζεται πονοκέφαλος ή κόπωση στη σάουνα.
 

Χαρακτηριστικά

  • Συμπεριλαμβάνεται θερμοσίφωνας, κλιματιστική συσκευή, μπάλες αλατιού 7 τμχ
  • Επιλογή χρώματος από γνήσιο χαλκό, γκρι ανθρακί, λευκό
  • Συσκευή κλιματισμού: 3 επίπεδα ταχύτητας, ρύθμιση εξαερισμού
  • Ύψος συσκευής: ρυθμιζόμενο 1400–2100 mm
  • Ύψος της συσκευής με βάση δαπέδου: ρυθμιζόμενο 1550–2250 mm
  • Βάθος και πλάτος συσκευής: 405 mm x 750 mm
  • Βάρος: 45 kg

 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Θερμαντικά Σώματα Saunum '