ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

' Σάουνες Auroom - Εξωτερικού Χώρου '

ΣΕΙΡΑ GARDA

Φωτο 1

Περιγραφή


Νιώστε σαν στο σπίτι σας οπουδήποτε με την Garda, την ευέλικτη υπαίθρια σάουνα της Auroom για όλους. Η Garda είναι ένα συμπαγές, προσιτό και ευέλικτο μοντέλο σάουνας εξωτερικού χώρου με καθαρό, μινιμαλιστικό σχεδιασμό που μοιάζει εξίσου σαν το σπίτι σε μια μοντέρνα πόλη ή σε ένα γραφικό σκηνικό εξοχής, προσφέροντας σας χαλαρωτική άνεση.

Η Garda προσφέρει μια επιλογή από δύο εξωτερικά φινιρίσματα, με κλασικό θερμο-πεύκο ή λεκιασμένο μασίφ ξύλο, που επιτρέπει την προσθήκη επένδυσης της επιλογής σας. Τα δύο διαθέσιμα μοντέλα παρουσιάζουν επίσης διαφορετικές επιλογές διάταξης για τα παράθυρα και τους πάγκους.

 

Αυτή η κομψή, λειτουργική σάουνα, η οποία παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένη και έτοιμη για χρήση, είναι φτιαγμένη στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνικούς χρησιμοποιώντας προσεκτικά προμηθευμένα υλικά. Η Garda είναι εξοπλισμένη με υψηλά πρότυπα, με εσωτερικό φωτισμό LED και προαιρετικά πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένου του θερμαντήρα και του ελεγκτή HUUM CORE 10,5 kW, που μπορεί να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HUUM για κινητά.

Διαστάσεις: 230x230x250

 


 

 

 

 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' Σάουνες Auroom - Εξωτερικού Χώρου '