Φωτο 1

Περιγραφή

Καινοτόμος συνδυασμός ακτινοβολίας και υδρόλυσης

Οι συλλογικές ενέργειες του συστήματος εγγυώνται την απόλυτη απολύμανση του νερού.  ∆ημιουργεί έναν εντελώς φυσικό κύκλο κατεργασιών οξείδωσης, κροκίδωσης και αντι-άλγης.  Ιδιαίτερα κατάλληλο για ιδιωτικές και δημόσιες κολυμβητικές δεξαμενές.

• Το σύστημα διατηρεί τις φυσικές και χημικές ιδιότητες του νερού χωρίς να το επιβαρύνειμε βλαβερά υποπροϊόντα.

• Οι διπλές λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας (2x55w) με διάρκεια ζωής μέχρι 9.000 ώρες προστατεύουν την υγεία του χρήστη σκοτώνοντας τις επιβλαβείς χλωραμίνες και προσφέρουν απαράμιλλά κρυστάλλινη όψη στο νερό.

• Εξαλείφει τη χρήση χλωρίου και χημικών προϊόντων κροκιδωτικό - αλγεοκτόνου.

• Προστατεύει την υγεία των ανθρώπων και φροντίζει το περιβάλλον. 

Tεχνικά χαρακτηριστικά

• Ωριαία παραγωγή: 16gr/h & 33gr/h & 110w double uv-lamp

• Έλεγχος pH μέσω περισταλτικής δοσομετρικής 1,5lt/h

• Έλεγχος ORP μέσω αισθητηρίου REDOX

• Monitoring θερμοκρασίας

• Flow switch

• Level switch

• Remote control μέσω wifi

• Έλεγχο έως 4 παραμέτρων-λειτουργιών πισίνας(4 switches - daily timer) 

Υπεριώδης ακτινοβολία UV

Η υπεριώδης ακτινοβολία σε μήκος κύματος 253,7 νανομέτρων καταστρέφει την οργανική ύλη μέσω της διαδικασίας φωτολύσεως και φωτο-οξείδωσης. Χάρη στο περίβλημα διπλού μήκους του συστήματος μας, το νερό εκτίθεται σε υψηλή δόση ακτινοβολίας UV-C για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS για την αποφυγή συσσώρευσης ρύπων και αντιστέκεται σε συγκεντρώσεις αλατιού μέχρι 10 g NaCl / L. Το φως UV-C καταστρέφει τις χλωραμίνες και εξαλείφει τη LEGIONELLA χωρίς να επηρεάζει τις φυσικοχημικές ιδιότητες του νερού. Οι λάμπες χαμηλής πίεσης UV-C που κατασκευάζονται από την Phillips έχουν διάρκεια ζωής μέχρι 9.000 ώρες.

Κατεργασία υδρόλυσης 
 
Το νερό αποτελείται από δύο μέρη υδρογόνο και ένα μέρος οξυγόνο (H2O). Στις ρίζες του, η λέξη «υδρόλυση» σημαίνει αποσύνθεση με αντίδραση με νερό. Η διαδικασία υδρόλυσης παράγει υδρογόνο και οξυγόνο μέσω ηλεκτρικής ενέργειας και νερού. Όταν ηλεκτρικό ρεύμα διέρχεται από το νερό, διασπά τους χημικούς δεσμούς, τα αρνητικά φορτία ή τα ιόντα οξυγόνου μεταναστεύουν στο θετικό ηλεκτρόδιο (άνοδος) και τα θετικά φορτισμένα ιόντα υδρογόνου έλκονται από το αρνητικό ηλεκτρόδιο (κάθοδος). 
Ηλεκτρική ενέργεια +2 Η2Ο -> 2 Η2 + Ο2 Ως αποτέλεσμα, αυτό παράγει ένα αρνητικά φορτισμένο υδροξείδιο, γνωστό ως ιόν υδροξυλίου (ΟΗ-). ∆ιάφορες δευτερεύουσες αντιδράσεις συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της υδρόλυσης, οι οποίες παράγουν επίσης ιοντικά είδη με οξειδωτική και απολυμαντική δράση, όπως το όζον (Ο3), το μονοατομικό οξυγόνο (Ο1) και το υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2). Το κύκλωμα των ηλεκτρονικών μας μετατρέπει το ρεύμα (220 V, 50 Hz) σε συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης, υψηλής έντασης. Αυτό το ρεύμα τροφοδοτείται σε ορισμένα ειδικά ηλεκτρόδια τιτανίου τα οποία είναι επιφανειακά ενεργοποιημένα με ευγενή μέταλλα. Οι επιφάνειες αυτών των αδιάλυτων ηλεκτροδίων δημιουργούν έναν συνδυασμό των ισχυρότερων οξειδωτικών παραγόντων που είναι διαθέσιμοι για την απολύμανση με νερό, απορρίπτοντας την ανάγκη για χημικά προϊόντα. Εάν ενσωματώσουμε μια μικρή ποσότητα αλατιού στη θεραπεία (1-2g αλάτι ανά λίτρο νερού), είτε πρόκειται να καλύψουμε μια έλλειψη αγωγιμότητας είτε για να δημιουργήσουμε μια απτή υπολειμματική στάθμη, το σύστημα θα παράγει επίσης υπολειπόμενο επίπεδο χλωρίου μέσω ηλεκτρόλυσης χαμηλής αλατότητας. Τα προϊόντα παράγονται, ενεργούν, αποσυντίθενται και στη συνέχεια αναγεννώνται. Το υπολειμματικό απολυμαντικό που παράγεται με ηλεκτρόλυση δεν προκαλεί επιβλαβείς επιδράσεις στα μάτια, στο δέρμα ή στην υγεία των κολυμβητών. 

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ