Φωτο 1

Περιγραφή

Ειδικό, Εύχρηστο κάλυμμα για προστασία από τα φύλλα. “Cover Leaf Pool by Fun & Go”

 

Η μόνη λύση στην αγορά για να καλύψει όλους τους τύπους πισίνας και να αποτρέψει τα φύλλα, έντομα, κλαδιά, κλπ. από την πτώση τους στο νερό.

  • Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση.
  • Μεγέθη για να ταιριάζει στην πλειοψηφία των προκατασκευασμένων πισινών.
  • Μπλε προστατευτικό πλέγμα για πισίνες.
  • Περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης + μπλε πολυστρωματική σακούλα για αποθήκευση μετά τη χρήση.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικά μέτρα.

 

Το ειδικό κάλυμμα για προστασία από τα φύλλα “Cover Leaf Pool by Fun & Go” είναι η λύση που παρέχει στη βιομηχανία πισίνας ένα πρακτικό, απλό και φιλικό προς το χρήστη προϊόν.

Το κύριο χαρακτηριστικό του και τελικά αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδεθεί για να εκπληρώσει σωστά τη λειτουργία του.

 

Γιατί δεν χρειάζεται να συνδεθεί;

  • Η γραμμή που περνάει κατά μήκος της περιμέτρου της κάλυψης της πισίνας Leaf από το Fun & Go της δίνει ένα βάρος που της επιτρέπει να παραμείνει στη θέση της χωρίς εξαρτήματα.
  • Δεν χρειάζεται να τρυπήσουμε τον κήπο ή τη βεράντα μας ή να εκτελούμε κάθε είδους εργασία για την αποτελεσματική και ταχεία εγκατάστασή της.
  • Η μετατόπισή του από το νερό αποφεύγεται λόγω της ελαφρότητας του πλέγματος και του υφάσματός του.

 

Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και κατά τις περιόδους αδράνειας της πισίνας (φθινόπωρο, χειμώνα), τοποθετώντας το πάνω στο χειμερινό κάλυμμα και με αυτό τον τρόπο θα κρατάει στην επιφάνειά του τα πεσμένα φύλλα, κλαδιά, έντομα κλπ. Η πισίνα σας θα διατηρηθεί καθαρή, θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος σας, θα βελτιώσει την υγεία της πισίνας σας και θα μειώσει την κατανάλωση χημικών ουσιών.

 

>> Μόλις αφαιρέσουμε το πλέγμα από την πισίνα για να το καθαρίσουμε από φύλλα, απομεινάρια κλαδιών, έντομα κ.λπ., θα το αφήσουμε να στεγνώσει, θα το διπλώσουμε και θα το αποθηκεύσουμε στο μπλε πλαστικοποιημένο σάκο που περιλαμβάνεται στο κιτ. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα: Το Cover Leaf Pool by Fun & Go δεν καταλαμβάνει χώρο στην αποθήκη σας.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


' ΥΠΕΡΓΕΙΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ '