Φωτο 1

Περιγραφή

Τι είναι η ηλεκτρόλυση άλατος;

Το σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος είναι ο μοναδικός εναλλακτικός τρόπος απολύμανσης του νερού της πισίνας που καταργεί πλήρως το συμβατικό χλώριο που χρησιμοποιείται (granular/ταμπλέτα). 

Ως ζωντανός οργανισμός το νερό της πισίνας αλλάζει συνεχώς χαρακτηριστικά και απαιτήσεις που επηρεάζονται κυρίως από αμέλεια, λάθη ή ελλιπή χρήση χημικών και μπορεί ως εκ τούτου να θολώσει ή να πρασινίσει επιδρώντας άσχημα στην αισθητική του περιβάλλοντα χώρου αλλά και στην υγεία του χρήστη.

Πως λειτουργεί:

Το αλατισμένο νερό εισέρχεται στον θάλαμο τιτανίου, πραγματοποιείται ηλεκτρόλυση, διασπάται δηλαδή το αλάτι και παράγεται υποχλωριωδες νάτριο, ένα προϊόν που μπορεί να συντηρήσει το νερό της πισίνας αλλά δεν είναι τόσο οξειδωτικό όσο το στέρεο χλώριο. Τέλος το αλάτι ανασυγκροτείται κάτω από τις ακτίνες του ηλίου για να ξαναπαραξει υποχλωριωδες νάτριο όταν περάσει από τον θάλαμο.

Τι προσφέρει:

H ηλεκτρολυση άλατος προσφέρει:

- Αυτόματη αναπαραγωγή απολυμαντικού υγρού
- Οικονομία που προκύπτει από την κατάργηση χρήσης χημικών
-Μαλακό νερό που δεν επιβαρύνεται από τα υποπροϊόντα του στερεού χλωρίου
-Καθαρό και διαυγές νερό που δεν προκαλεί ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές
-Συνοδευόμενο από ρυθμιστή PH ολοκληρωμένη λύση φροντίδας του νερού
-H γκάμα της BSV σε συστήματα απολύμανσης αποτελεί την πληρέστερη της αγοράς αφού καλύπτει πλήρως τα παρακάτω πεδία:
Οικιακή ηλεκτρόλυση άλατος (10-35gr/h) σε 2 εκδοχές BS-SALT &EVO
Επαγγελματική ηλεκτρόλυση άλατος (50-150gr/h) για μεσαίες πισίνες
Επαγγελματική ηλεκτρόλυση άλατος (200-1000gr/h) για μεγάλες πισίνες και κολυμβητήρια
Σύστημα υδρόλυσης (15-30gr/h)
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Επαγγελματικά συστήματα παραγωγής Υποχλωριώδους Νατρίου in-line με την μέθοδο ηλεκτρόλυσης άλατος. Προσφέρει εξοικονόμηση αναλώσιμων έως 58% έναντι οποιασδήποτε άλλης συμβατικής μεθόδου απολύμανσης. Τα επαγγελματικά συστήματα σχεδιάζονται με γνώμονα την ελαχιστοποίηση της συχνότητας και διάρκεια συντήρησης. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος απαιτεί πολλές πληροφορίες από τον εγκατάσταση(χρήστες / ημέρα, ώρες λειτουργίας εγκατάστασης, όγκο νερού)επιφάνεια πισίνας, τεχνικά χαρακτηριστικά φίλτρων κα. )αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζει πλήρη αντικατάσταση της συμβατικής μεθόδου ακόμα και κατά την διάρκεια αγωγής shock.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ