Φωτο 1

Περιγραφή

 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ SPA

Η εταιρεία Piscina Azul, για περισσότερα από 35 χρόνια, σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, σχεδιάζει, κατασκευάζει, οργανώνει και εξοπλίζει χώρους SPA που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους.

Στην προσπάθεια μας να παράγουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές ετοιμάσαμε την παρακάτω προσφορά, κόστους 15.000€+ΦΠΑ, η οποία θα ισχύει από 01 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Αναλυτικά, η προσφορά* μας περιλαμβάνει:

ΣΑΟΥΝΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΕΛΑΤΟ 2x2x2,10 με ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ HARVIA ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 8KW και ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΞΥΛΙΝΑ HARVIA ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ (κάδος, κουτάλα, θερμόμετρο-υγρόμετρο)

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ STEAMBATH 2x2x2,20 ο οποίος περιλαμβάνει:

  - ΑΤΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ HARVIA ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 9KW 380V

  - ΠΟΡΤΑ ΗARVIA με κάσα αλουμινίου και μπρονζέ τζάμι

  - ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΑΣ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)

  - ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)

  - ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΧΥΣΗΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ HARVIA

ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ CAMILLA (2 τεμάχια)

SPA ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΑΚΡΥΛΙΚΟ 2x2 (για 5 άτομα)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΠΙΚΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

H εταιρεία μας προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Κάθε χώρος SPA που έχουμε δημιουργήσει είναι ιδιαίτερος και μοναδικός και αντανακλά την αισθητική και το «μοναδικό» δημιουργικό όραμα του εκάστοτε πελάτη.

*Στην τιμή της προσφοράς δεν περιλαμβάνεται η τοποθέτηση

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.6777378 & 210.6775329 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην σελίδα και θα σας καλέσουμε εμείς.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ